Gradina

#frezii #orhidee #flori #trandafiri #cale #irisi #flori Sf Maria

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu: Ce flori oferim de Sfanta Maria

Peste 2 milioane de romance poarta numele Maria sau derivate, astfel ca sansele sa cunosti cel putin o femeie care isi celebreaza onomastica pe 15 august sunt foarte mari. Afla din timp ce flori se trimit de Sfanta Maria, care sunt cele mai potrivite buchete pentru Marii si cate flori se trimit cu aceasta ocazie!

Buchetele propuse drept cadou pentru cele ce poarta numele Maria sunt realizate din flori in culori puternice, accentuate, care atrag atentia: rosu, galben, albastru, mov, verde, grena, roz si portocaliu.

Trandafirii predomina in combinatiile pentru Marii, insa buchetele de irisi, cale, orhidee sau frezii sunt alegeri surprinzatoare, care ies din tipar si asigura un efect “wow” pentru doamnele si domnisoarele care se vor simti speciale, apreciate si respectate.

Cele mai populare buchete pentru Maria

In 2012, peste 1.000 de femei au primit buchete de flori transmise prin intermediul Floria.ro, cu ocazia onomasticii sarbatorite de Sfanta Maria. Dintre zilele onomastice sarbatorite in Romania, Sfanta Maria este ziua in care se trimit cele mai multe flori prin curier.

Cele mai populare buchete pentru Maria sunt:

Vise colorate: un buchet multicolor si vesel, realizat din flori diferite, alaturate intr-un mod creativ. Buchetul este cadoul perfect pentru o prietena, matusa, sora sau chiar mama sarbatorita pe 15 august.

Lovely red: O combinatie romantica de garoafe si trandafiri rosii, buchetul este ideal drept cadou pentru o sotie, iubita sau prietena ce poarta numele Maria.

7 minirosa portocalii: Un buchet delicat, potrivit pentru fiica, mama sau o alta ruda apropiata.


Andreea Uceanu

Designer de Buchete

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea