Gradina

#hortensia # flori vara #buchete flori #flori online # comanda flori

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta

Vara aceasta se poarta florile diafane, culorile pastelate, tonurile de galben si mov care transmit prospetime si vitalitate.

Floarea vedeta a colectiei noastre din aceasta vara este hortensia, fiind prezenta in buchete fie alba, roz pal sau mov intens. Hortensia cucereste prin volumul remarcabil si creeaza un efect vizual de dezordine studiata in fiecare buchet, ceea ce face aranjamentul sa arate natural, cu o lejeritate de specifica vacantei, dar in acelasi timp studiat si sofisticat.

  

Alaturi de hortensii, regasim orhidee, trandafiri, lisianthus si mini roze in tonuri fondante, ce se combina in buchete care abordeaza o tendinta romantica, pe cand asocierea lor in tonuri intense creeaza un efect dramatic si foarte indraznet.

  

Aranjamentele de flori trebuie sa aminteasca de tinutele ușoare, cu iz de vacanta. Abundenta de alb, combinat cu roz pal, violet, galben sau rosu, completeaza in mod ideal tinutele in tendinte, vaporoase, pastelate, si ele cu mult alb și imprimeuri decorative cu flori de mici dimensiuni.

Pentru a alege florile ideale, trebuie insa sa tineti cont si de fiecare stil si personalitate: indraznet, libertin, romantic, minimalist sau sporty.

 

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea