Gradina

#floarea soarelui #anemone #irisi #flori Florii #orhidee mokara

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce buchete sa oferi de Florii in functie de numele sarbatoritei

In Duminica Floriilor, peste 800.000 de romance isi sarbatoresc ziua numelui, fie ca poarta nume de floare sau nume derivate de la numele Flori.
Cei care doresc sa le ofere un cadou floral se pot inspira din colectia de 20 de buchete spectaculoase, realizate din florile al caror nume este celebrat.
 

Statisticile arata ca p romanca  din 12 poarta un nume sarbatorit duminica, in ziua de Florii.

Cele mai populare nume de floare din Romania, sarbatorite si acestea in ziua de Florii, sunt Viorica (160.000), Lacramioara (82.000) si Camelia (10.000).
Alaturi de ele, nume mai putin populare precum Iris, Sanziana, Anemona sau Vanda se bucura de buchetele create din florile al caror nume este celebrat.

 
Buchet de Irisi pentru Iris                

Buchet de anemone pentru Anemona

Peste 380.000 de femei din Romania se numesc Florina (150.000), Florica (100.000), Floarea (90.000), Florentina sau Florenta (40.000).

Designerii Floria.ro au creat pentru doamnele si domnisoarele ce poarta aceste nume aranjamente si buchete din flori in culori solare, in care predomina galbenul, portocaliul si rosu intens: floarea-soarelui, orhidee mokara galbene sau grena, garofite portocalii.

 

Cos pentru Florica       

Buchet pentru Narcisa

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea