Gradina

#colectie Regina Maria a Romaniei #orhideea cymbidium #crini #trandafiri

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de toamna cu aer regal

Anul acesta, pe 29 octombrie, se aniverseaza 140 ani de la nasterea reginei Maria a Romaniei, motiv pentru care Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei i-a dedicat o colectie de flori spectaculoase. Descopera si tu buchetele care contin florile preferate ale Reginei Maria, crinii si trandafirii.

Nuantele pastelate, albul delicat si accentele discrete de mov intens se imbina in aceasta colectie-manifest pentru delicatete, respect si gratie regala. Florile albe, favoritele reginei, mentin un sentiment de romantism, liniste si armonie.

Colectia Regina Maria este completata periodic cu buchete de flori de sezon. Pentru toamna-iarna 2015, s-au folosit crinii albi, crini Amarilis alb-roz, cale, lisianthus si trandafiri albi si lime. Pastrand un aer art-nouveau, dat de vasele din ceramica alba si aspectul vizual distinctiv si unic al aranjamentelor, designerii au adaugat note avangardiste, prin includerea florilor de bumbac sau a elementelor decorative din lemn.

Floarea-vedeta a toamnei, orhideea cymbidium, este o prezenta discreta, ce aduce putin exotism si mister in buchetele si aranjamentele dedicate celei mai iubite regine a Romaniei.

In cadrul expozitiei Florile Reginei ce are loc incepand de astazi, 29 octombrie, la Hotelul Arc de Triomphe din Bucureşti, Floria prezinta un aranjament spectaculos care reflecta abordarea stilistica din colectia Regina Maria si celebreaza rafinamentul familiei regale. Acesta poate fi admirat pana pe 1 noiembrie in cadrul expozitiei organizate de comunitatea online Queen Marie of Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea