Gradina

#buchete 14 septembrie #flori mame #flori prima zi de scoala #prima zi de scoala

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori pentru mame, in prima zi de scoala

Anul acesta, designerii florali redefinesc conceptul primei zile de scoala! Dupa ce ani in sir, doamnele eduacatoare au fost in lumina reflectoarelor, pe 14 septembrie 2015, in centrul atentiei vor fi mamele, cele care traiesc cele mai intense emotii cand copiii merg la gradinita sau scoala pentru prima data.

 

Designerii Floria.ro au creat o colectie pentru intoarcerea la scoala, colectie inspirata de recunostinta pentru uniforma perfect calcata de mama, pentru imbratisarea cu care ea ne-a dat curaj inainte de a pasi prima data pragul clasei si pentru nerabdarea cu care ne-a asteptat sa ne intoarcem acasa dupa prima noastra zi de scoala.

Majoritatea buchetelor sunt multicolore, unele mai apropiate de culorile pastelate ale verii, iar altele de nuantele toamnei. Trandafirii galbeni, portocalii si rosii sunt, ca de obicei, nelipsiti si insufletesc cromatica buchetelor. Culorile lor exprima intelepciunea, gratia, viata si iubirea. Calele, crinii, astromeria, hortensiile, gerbera si orhideele de diferite culori confera dinamism si personalitate acestei noi colectii. Buchetele includ si o felicitare care poate fi personalizata cu textul dorit.

Florile sunt aranjate in cosulete de rachita, vase din sticla transparenta ori neagra sau in cutiute si vase colorate. Cele asezate in vase de sticla neagra sau transparenta sunt potrivite mamelor care apreciaza in mod deosebit eleganta si gratia. Mamelor care au zambetul mereu pe buze si sufletul tanar le vor placea aranjamentele din vasele colorate in nuante deschise. Cosulete din rachita le vor incanta pe mamele carora le place naturaletea si simplitatea.

Fie ca-l primeste alaturi de imbratisarea calda a copilului sau alaturi de o felicitare cu versurile pe care acesta le-a recitat in prima zi de scoala, mama se va bucura nespus de buchetul de flori creat de designerii Floria.ro cu ocazia Back To School . Astfel, fiind „reinventata”, prima zi de scoala capata noi semnificatii, iar mamele inca o zi in care sunt cinstite pentru dragostea si grija pe care o poarta copiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea