Gradina

#alina buhna #comanda trandafiri # magazin flori # jardina.eu #trandafiri

Expertul Acasa.ro, Alina Buhna, manager magazin de flori

Expertul Acasa.ro, Alina Buhna, manager magazin de flori

Prima amintire a copilariei Alinei Buhna legata de flori vizeaza muscatele de pe balcon si primele buchetele de flori pentru care cutreiera padurile in lung si lat analizand fiecare petala si frunzulita! Totul pentru a alege florile perfecte! Adora sa realizeze buchete pe care sa le daruiasca ulterior mamei si prietenelor sale. Delicatetea florilor si zambetul adus pe chipurile celor dragi au facut-o sa iubeasca florile pentru totdeauna. Cu siguranta, oamenii sunt mai frumosi inconjurati de flori!

Alina Buhna activeaza de aproape 10 ani in domeniul IT si la un moment dat a simtit nevoia sa puna in practica cunostintele si competentele acumulate in tot acest timp intr-un proiect personal, in ceea ce iubea inca din copilarie. De ceva vreme cocheta cu ideea antreprenoriatului si in acelasi timp nu a uitat niciodata ce iubea cand era copil. Deci combinatia antreprenoriatului cu pasiunea pentru flori i s-a parut combinatia perfecta si asa s-a nascut Jardina.eu. A inceput cu trandafirii de gradina, pentru ca la acestia se pricepea deja, iar din acest an, a adaugat in oferta adresata clientilor si plantele decorative.

A studiat limbile straine (Engleza si Franceza), detine un master in Managementul Afacerilor si este certificata in Project Management (PMP). La toate acestea se adauga si alte calificari profesionale in management si project management.

Articole scrise de Alina Buhna

  •  
  •  
Alina Buhna