Gradina

# trandafiri agatatori #alina buhna #trandafiri gradina #trandafiri

Expertul Acasa.ro, Alina Buhna: 3 trandafiri care nu trebuie sa-ti lipseasca din gradina

In fiecare gradina, trandafirul este rege. Azi va prezint trei soiuri pe care le consider perfecte pentru orice gradina. Aflati secretele fiecaruia si il puteti castiga pentru gradina voastra: 

1. Mr. Lincoln 

De mai multe generatii acest trandafir de un rosu inchis este etalonul prin care se evalueaza noii trandafiri care apar. Este celebru pentru florile sale rosii de catifea si multitudinea de flori foarte parfumate. Infloreste continuu sau in valuri pe tot parcursul sezonului din Mai pana toamna tarziu. In Statele Unite ale Americii se afla mereu printre primii 10 cei mai doriti trandafiri. Din petalele sale se face una dintre cele mai gustoase dulceturi. In Bulgaria este cel mai folosit trandafiri pentru dulceata. 

2. Pinguin 

Un trandafir frumos si viguros. Flori mari albe cu umbre de crem si roz, care se deschid intr-un boboc superb. Acest trandafir este perfect pentru a fi utilizat in aranjamente florale si buchete de mireasa. Infloreste repetat din luna Mai pana in Toamna tarziu.

3. Blaze Superior

Un trandafir urcator spectaculos cu flori parfumate de un rosu aprins superb. Este unul dintre cei mai frumosi urcatori pe care ii puteti avea in gradina. Infloreste repetat din luna Mai pana la inghet. Inaltimea recomandata maxim 3 metri. 

Poti castiga unul dintre acesti trei trandafiri superbi de la Jardina.eu pentru gradina ta. Tot ce trebuie sa faci este sa spui care este preferatul tau si de ce, intr-un comentariu la acest articol. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe 2 noiembrie. 

Pe fondul evenimentelor de vineri seara, din Clubul Colectiv, prelungim durata concursului pana luni, 9 noiembrie.

Castigatorii concursului sunt:

  • Daniela Dragomir
  • Dan Ionita
  • Zora Zora

 Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alina Buhna

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea