Gradina

# soiuri trandafiri #trandafiri #plantare trandafiri

Expertul Acasa.ro, Alina Buhna: 3 soiuri de trandafiri neobisnuiti

Trandafirul este o floare pe care trebuie sa o ai in gradina. Insa, pentru un colectionar avid sau pentru cineva care vrea sa aiba in gradina sa soiuri mai speciale de flori, exista cateva exemplare de trandafiri neobisnuiti care ar fi potriviti. Iata trei soiuri de trandafiri speciali, care ar putea fi vedetele din gradina ta!

Trandafirul Persiana

Daca vrei un trandafir superb care sa infloreasca de mai multe ori pe an si exceptional de abundent, atunci trandafirul Persiana este ceea ce cauti pentru gradina ta. Persiana este un trandafir urcator, incantator, care cucereste de la prima vedere cu florile superbe de o culoare delicata de roz.

Trandafirul Goldie's

Nu e auriu, dar e un trandafir urcator de un galben intens, care va completa spectaculos gradina ta. Creste pana la 3-4 metri, este usor parfumat, iar florile sunt medii si cresc in grupuri mici.

Trandafirul Mr. Lincoln

Pentru o explozie de parfum, care sa invaluie toata gradina, alege trandafirul pomisor Mr. Lincoln (foto principal). Considerat cel mai popular trandafir dintre soiurile teahibride de trandafir rosu, Mr. Lincoln, socheaza prin parfum si prin frumusete.  Tulpinile sunt lungi si foarte puternice, ceea ce face ca acest trandafir sa fie ideal pentru un cadou romantic. Bobocii se pot deschide destul de repede in timpul verii. Florile sunt in prima faza sub forma de cupa iar apoi plate, cu 35 de petale mari si extrem de parfumate.

Trandafirul, indiferent de soiul ales, va reprezenta intotdeauna o floare care iti va completa cromatic gradina si va asigura un parfum senzational. Cele trei soiuri de trandafiri neobisnuiti sunt disponibile //www.jardina.eu/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alina Buhna

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea