Gradina

#flori prin curier #trandafiri gradina #flori #Viaceslav Buhna #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara, Sectia Calculatoare, Viaceslav Buhna si-a inceput cariera in domeniul IT, profesand mai intai in Timisoara, iar apoi in Bucuresti. Dupa 8 ani de munca dedicati asamblarii si configurarii de calculatoare si-a dat seama, insa, ca altul era drumul pe care isi dorea sa mearga mai departe.


Autodidact din fire, Viaceslav a inceput sa se specializeze in comert si marketing online, cu dorinta de a devein antreprenor. In cautarea ideii de business, a observat ca in Romania nu existau florarii online care sa livreze flori la domiciliu. In 2002 a lansat prima florarie online din Romania care livra flori oriunde in tara si care avea integrat un sistem de plata online.

Proiectul FamousRoses.eu, prin care comercializeaza trandafiri de gradina, a inceput in 2010, dupa o vizita facuta la renumitele pepiniere Meilland Richardier si Georges Delbard din Franta.

In mai 2011 a lansat site-ul, iar in toamna lui 2011 a avut primele comenzi. Astazi, pepiniera sa include peste 200 de soiuri de trandafiri pentru gradina si doua soiuri de trandafiri pentru dulceata.

Pentru urmatorii 2 ani Viaceslav intentioneaza sa investeasca si sa isi dezvolte in continuare in afacerea sa pentru a deveni mai cunoscuta in tarile din Uniunea Europeana.       

Articole scrise de Viaceslav Buhna

  •  
  •  
Viaceslav Buhna