Gradina

#prezentare # peisagist Cristina Stinghe

Expertul Acasa.ro, peisagist Cristina Stinghe

Expertul Acasa.ro, peisagist Cristina Stinghe

Pasionata de plante si flori inca din copilarie, mi-am dezvoltat simtul estetic si dragostea fata de plante sub indrumarea mamei mele, o adevarata maestra in ale gradinaritului si mare pasionata de flori.

Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din Bucuresti, insa pasiunea pentru plante m-a insotit in toti acesti ani si, dupa terminarea facultatii, am decis sa ma orientez spre un domeniu care sa aiba legatura cu florile, cu petrecerea timpului in aer liber in natura si cu dorinta de a lasa ceva in urma mea.

Se spune ca in viata nu esti un om adevarat pana nu plantezi un pom, eu am satisfactia plantarii a mii de plante si sute de clienti pe care am reusit sa ii fac fericiti in ultimii 13 ani, realizandu-le gradina mult visata.

Pe parcursul anilor am participat la diferite stagii de pregatire in domeniul horticol, la inceput dintr-o pura pasiune, apoi in mod sustinut, intelegand nevoia de perfectionare continua in acest domeniu, in mod special in Germania, unde am petrecut o perioada de timp.

Prin intermediul site-ului Acasa.ro, doresc sa impartasesc din experienta mea acumulata in toti acesti ani, in speranta ca sfaturile si ideile mele vor ajuta si alti oameni pasionati de natura sa isi realizeze propriile gradini de vis sau sa rezolve diverse probleme legate de intretinerea lor.

Ma puteti contacta pentru diverse sfaturi si idei, accesand noul nostru site: www.amenajarigradinibucuresti.ro

Peisagist Cristina Stinghe

Telefon: 0744826694

Articole scrise de Cristina Stinghe

  •  
  •  
Cristina Stinghe