Gradina

#frezii #garoafe #lalele #zambile #flori #ziua femeii #trandafiri #flori cadou #cadou flori

Expertul Acasa.ro, Otilia Caloian: Ce flori sa oferim de 8 Martie

8 Martie este ziua din an in care toate femeile trebuie sa primeasca flori, pentru ca este ziua lor si trebuie sa le aratam cat de mult le iubim si le respectam. Dar care sunt florile cele mai potrivite pentru a fi ofertie cu ocazia zilei de 8 martie?

 

1. Freziile – Sunt frumoase, colorate si mai ales parfumate. Sunt ideale pentru a fi oferite prietenelor, mamei sau persoanelor apropiate. Cumpara un cosulet sau o cutie de cadouri umpluta cu frezii, iar persoana care le va primi se va inveseli pe loc.

 

2. Lalelele – sunt extrem de frumoase, dar totusi un pic cam pretentioase, pentru ca infloresc foarte repede si se deschid. Dar daca alegi lalele proaspete, ele vor rezista foarte mult. Alege un buchet de lalele multicolor daca vrei sa-l oferi colegelor de servciu, un buchet de lalele mov daca vrei s-l oferi unei doamne importante, lalele rosii daca vrei sa-I spui femeii iubite cat de mult o iubesti sau lalele albe daca vrei sa-ti inveselesti mama.

3. Zambilele – daca de 1 Martie ai oferit doar cate o zambila legata cu un snur de Martisor, acum, de 8 Martie, poti opta pentru un cosulet cu zambile sau un buchet alb, mov si roz din zambile parfumate.

 

4. Garoafele – stiati ca garoafele sunt considerate cele mai norocoase flori? Daca vrei sa-i urezi noroc unei femei, trimite-i un cosulet cu garoafe norocoase rosii si albe, in culorile snurului de Martisor.

 

5. Trandafirii – acestia merg oferiti in orice perioada a anului, inclusiv de 8 martie. Alege trandafirii rosii daca vrei sa-i trimiti iubitei, cei portocalii pentru partenerele de business, cei albi pentru sora, si cei galbeni sau roz pentru mama.

 

Otilia Caloian

Coordonator florarie online

Site: www.florifrumoase.ro

Email: comenzi@florifrumoase.ro

Telefon: 0740237968

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Otilia Caloian

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea