Gradina

#flori #vaze flori #buchete flori # hortensia lime cu roz

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu: Hortensiile, florile-vedeta ale verii

Vara aceasta, hortensiile sunt vedetele buchetelor de flori surprinzatoare. Alaturi de orhidee vanda, iris mov si minirosa galbena, hortensia lime cu roz defineste tendintele florale pentru buchetele pe care barbatii ar trebui sa le aleaga pentru un efect uluitor.

Buchetele care inclus hortensii sunt create pentru femeile urbane, cu o atitudine pozitiva. Acestea isi doresc sa fie surprinse de barbatii din viata lor prin buchete neobisnuite, care imbina flori diafane, precum hortensiile lime cu roz, si flori in culori accentuate a caror tinuta este pusa in valoare prin contrast puternic.

Desi barbatii romani prefera sa “mearga la sigur” alegand aproape intotdeauna un buchet de trandafiri, femeile prefera buchete complexe, care sa arate ca persoana de la care le primesc s-a gandit la ea si a incercat sa o surprinda.

Femeile cosmopolite, cu o atitudine increzatoare si cu o personalitate puternica, aleg adesea in aceasta vara buchetele cu hortensie lime cu roz atunci cand trimit flori catre alte femei. Preferinta lor arata atentia la detaliu, respect si apreciere prin alegerea unui buchet, lucruri pe care le asteapta si de la barbatii din viata lor.

Fiecare buchet de flori transmite un mesaj indirect femeilor carora le sunt destinate, iar hortensiile sunt printre florile cu vasta semnificatie: dragoste, recunostinta si sinceritate in iubire. Hortensiile sunt, de exemplu, considerate a fi florile ideale pentru sarbatorirea a 4 ani de casatorie.

Hortensia este insa o floare delicata, aceasta nu rezista la temperaturi ridicata. Viata hortensiilor din buchete poate fi prelungita prin stropirea acesteia cu apa, insa aceasta actiune trebuie realizata cu atentie pentru a reduce efectul apei asupra celorlalte flori din buchet. Unele flori, freziile de exemplu, pot sa se pateze la contactul cu apa. Fiind mare iubitoare de apa, se recomanda schimbarea apei din vaza buchetului cu hortensii o data pe zi.

Andreea Uceanu

Designer de buchete

Floria.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea