Gradina

#expert acasa.ro #Otilia Caloian #designer floral

Expertul acasa.ro, designer floral Otilia Caloian

Expertul acasa.ro, designer floral Otilia Caloian

Ottilia Caloian are 30 de ani si este coordonator de proiect al florariei online www.florifrumoase.ro. A absolvit Facultatile de Jurnalism si cea de Finante Banci, dar a lasat meseriile de ziarist si de economist in favoarea celei de designer floral. S-a specializat in arta florala in Romania si in Olanda, iar la www.florifrumoase.ro lucreaza alaturi de profesionisti in materie de flori, cu o experienta de peste 20 de ani.

Pe langa designul floral, Otilia se mai ocupa si de promovarea florariei online, iar din aceasta primavara a dezvoltat si divizia de evenimente si se mandreste cu evenimente private si corporate organizate in cele mai sofisticate locatii din Bucuresti, precum Palatul Parlamentului, Palatul Snagov, Palatul Ghica, Ambasad'or, Marriot, etc.

Afacerea si-a inceput activitatea in 2010, in urma unei investitii de aproximativ 25.000 de euro, iar in doi ani intentioneaza sa devina unul dintre primii cinci jucatori ai pietei online de flori.

„Am ales acest domeniu pentru ca imi permite sa nu fac rabat de la calitatea produselor si serviciilor oferite. Suntem o echipa de profesionisti, gata oricand sa fie de folos si celor mai pretentiosi clienti. In plus, florile ne ajuta sa ne facem viata mai frumoasa. Este nevoie de putina imaginatie, iar rezultatele pot fi surprinzatoare“, spune Otilia.

Otilia Caloian
www.florifrumoase.ro
E-mail: comenzi@florifrumoase.ro
Telefon: 0740237968

Articole scrise de Otilia Caloian

  •  
  •  
Otilia Caloian