Gradina

# livrare flori #flori #flori sfantul valentin #flori 8 martie #flori 1 Martie

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Vin sarbatorile pentru femei! 3 sfaturi de care sa tii cont

14 februarie, 24 februarie, 1 martie, 8 martie se apropie, spre bucuria oricarei femei careia ii place sa fie rasfatata. Adica, sincer vorbind, bucuria tuturor femeilor pe care eu le cunosc.

Este o perioada in care iubitii nostri sunt pusi la incercare, in care trebuie sa fie atenti la detalii, astfel incat sa ne intre in gratii. O perioada incantatoare, daca ma intrebati pe mine, pentru ca putem sa vorbim despre orice capriciu, despre orice rochie, buchet de flori sau bijuterie.

Acestea fiind zise si trecand si la lucruri mai serioase, iata trei sfaturi de care sa tineti cont daca vreti ca iubitul sa va ofere un buchet de flori care sa starneasca admiratia cu una dintre aceste ocazii:

1. Transmite-i subtil, dar consecvent si mai ales, din timp, ca, pe langa alte surprize la care se gandeste (sau la care ar trebui sa se gandeasca), tu iti doresti sa primesti un buchte de flori spectaculos.

In perioada acestor sarbatori, florile par sa dispara, de aceea el ar trebui sa comande din timp un buchet deosebit, mai ales daca vrea sa iti fie livrat de o florarie online. Din experienta, la Floria.ro, de exemplu, comenzile se inchid cu ceva timp inainte de sarbatoare, pentru a ne asigura ca totul decurge perfect.

 

2. Spune-i ce flori iti doresti sa primesti. Exista colectii speciale de buchete de Valentine’s Day, care includ diverse forme si marimi de flori, insa, daca floarea ta preferata este una mai putin populara ca trandafirii, asigura-te ca el stie asta si ca intelege ca e important sa gaseasca buchetul ideal.

 

 

3. Fii intelegatoare! Cei mai multi dintre barbati cred ca toate femeile iubesc trandafiri rosii. Ceea ce este adevarat, dar asta nu inseamna ca florile incep si se termina cu trandafiri rosii. Daca iti plac mai mult lalelele, va sti la ce flori te referi. Dar daca iti plac orhideele vanda, s-ar putea sa te intrebe la ce te referi. Arata-i, cu rabdare!
 

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea