Gradina

#orhidee #flori #buchete flori #irisi #flori invatatoare

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori pentru doamna invatatoare

Cu totii ne amintim cu nostalgie de inceputul lunii septembrie si emotiile incepului unui nou an scolar. In prima zi de scoala, duceam flori doamnei invatatoare si ne reasezam in banci. Buchetul oferit este un motiv de mandrie pentru fiecare scolar cuprins de emotii, arata respect si apreciere fata de doamna invatatoare.  Acum, copiii sunt pregatiti pentru prima zi de scoala, insa gestul de a oferi flori si-a pierdut din popularitate.  Va provoc ca anul aceasta, pe 16 septembrie, sa pregatim copii sa simta emotia si bucuria reintoarcerii la scoala si a oferirii unui buchet deosebit.

Pentru a evita aglomeratia de luni dimineata si preturile supradimensionate, va sfatuiesc sa comandati un buchet cu o zi inainte, astfel incat  micutii vostri sa aiba sansa sa anticipeze mandria si aprecierea invatatoarei sale la vederea buchetului care uimeste prin design si calitate.

In plus, va invit sa faceti un gest memorabil fata de propria invatatoare, pe care nu ati mai vazut-o de multi ani, careia sa ii trimiteti prin curier un buchet care sa ii aminteasca de voi si sa o impresioneze pana la lacrimi.  

Iata cinci buchete deosebite care sunt potrivite pentru dragile doamne invatatoare si care pot fi comandate online: 

1. Buchet Iubire verde crud

Un buchet vesel, care impresioneaza prin frumusetea contrastului dintre culori. Este ideal pentru o tanara doamna invatatoare, pentru a-i arata ca va bucurati sa o revedeti.

2. Buchet Purple Rain

Daruieste buchetul Purple rain care contine cinci minirosa roz pal si 12 irisi mov si cu siguranta vei aduce zambetul pe buzele doamnei invatatoare. Combinatia delicata arata respect si apreciere.

 

3. Buchet Pentru Tine 

Arata printr-un buchet deosebit ca inceputul scolii nu este o zi obisnuita, ci una foarte speciala. Buchetul contine trei trandafiri roz, 19 irisi mov si trei cupe de orhidee cymbidium roz, o combinatie romantica care transmite emotie.

 

4. Buchet Ma gandesc la tine

Spune-I doamnei invatatoare ca ti-a fost dor de dansa de-a lungul verii alegand un buchet cu flori elegante, intr-o combinatie surprinzatoare. Cinci cupe de orhidee vanda mov, cinci trandafiri ivoire si o hortensie roz-verde formeaza o combinatie superba si uimitoare.

5. Buchet Imbratisare

Trimite o imbratisare calduroasa doamnei invatatoare prin acest buchet incantator. Buchetul Imbratisare contine sapte  trandafiri ivoire, trei cupe de orhidee vanda mov si trei lisianthus mov. Contrastul subtil de culori il face elegant si cochet, dar in acelasi timp proaspat si plin de voie buna.

 

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea