Gradina

#buchete flori #flori #tendinte flori #Amarilis

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Amarilis rosu, floarea sezonului toamna-iarna 2013-2014

Amarilis este o floare cu o forma spectaculoasa, fara miros si care isi mentine frumusetea si prospetimea pana la doua saptamani datorita modului progresiv de deschidere a cupelor. Cu un colorit puternic de rosu aprins, Amarilis este floarea care atrage atentia, surprinde si inveseleste persoanele carora le este adresata. Toate aceste calitati o fac vedeta sezonului in materie de buchete.

Rosul puternic si cupele bogate ale florilor de Amarilis sunt acentuate si completate de trandafiri, gerbera, orhidee dendrobium si cupe de cymbidium.

Rosu total –o provocare incadescenta trasata in buchete cu Amarilis rosu

Buchetele all red nu se potrivesc oricui, ci acelor femei care stiu sa poarte rosu ca niste doamne, cu o atitudine eleganta. Aceste buchete sunt create pentru femei sofisticate, pretentioase, greu de impresionat, care apreciaza combinatiile indraznete mai mult decat pe cele clasice, din trandafiri rosii. Barbatii care ofera buchete din Amarilis rosu stiu ca doamnele carora le trimit sunt speciale si isi doresc sa fie tratate special, astfel ca aleg sa le surprinda cu un buchet rafinat.

Apus de toamna in buchete feminine, romantice si misterioase

Un contrast puternic si energizant, dar in acelasi timp enigmatic si incitant, ca un apus spectaculos de toamna in nuante de foc, este asocierea florilor de Amarilis cu cele in culori tomnatice, galben si portocaliu.

Aceste buchete sunt pentru femeile ingenue, care iubesc natura, culorile, viata, persoane optimiste si pozitive. Sunt alegerile ideale pentru o prima intalnire sau pentru a fi trimise la birou, dupa o intalnire.

Puteti vedea aici noua colectie de flori de toamna.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea