Gradina

#cale #flori toamna #Amarilis #combinatii amarilis #miniroza

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Amarilis, “accesoriul” care se asorteaza perfect cu tinutele de toamna

Floarea-vedeta a toamnei este amarilisul alb, care se combina cu flori in tonuri puternice de rosu, galben si oranj. Prin deschiderea progresiva a cupelor, florile de amarilis alb asigura prospetime buchetelor pentru o perioada indelungata si atrag atentia prin forma si volum, florile de dimensiuni mari fiind o prezenta constanta in imprimeurile din tinutele vestimentare ale sezonului.

 

Amarilisul alb este combinat de designerii florali cu trandafiri, cale, miniroze, gerbera sau orhidee, toate in tonuri intense de rosu, galben si portocaliu.

Rosul este incontestabil culoare-cheie in acest sezon. Piesele cu accente de rosu vulcanic, sangvin, caramiziu sau burgund se regasesc in colectiile marilor case de moda.

Aerul pasional al buchetelor de flori cu accente de rosu este accentuat de florile albe de amarilis, care creeaza un contrast puternic.

Turn off for: Romanian

Buchetele cu amarilis alb combinat cu trandafiri, cale sau gerbera in diverse nuante de rosu sunt ideale pentru a fi oferite de barbatii indragostiti, care folosesc florile pentru a-si exprima atentia si afectiunea.

 

Portocaliu si galben sunt doua culori care, desi apar cu precadere in colectiile de primavara-vara ale designerilor de moda, in acest an au fost nelipsite in prezentarile colectiilor de toamna-iarna.

In colectia de toamna, cele doua culori solare se combina cu amarilis alb, iar buchetele rezultate sunt pline de energie pozitiva si vitalitate. Un domn care doreste sa surprinda o persoana draga va alege un astfel de buchet pentru a-i insenina ziua.

Descopera alte combinatii de amarilis aici.

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea