Gradina

#trandafiri #Amarilis #flori Sfantul Stefan #orhidee vanda

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori sa oferi de Sfantul Stefan

Sfantul Stefan este sarbatorit pe 27 decembrie, intre Craciun si Revelion, motiv pentru care adesea cadourile pentru cele ce-si sarbatoresc ziua numelui in aceasta data au tenta de Craciun, sclipici si beteala. Nu ca ar fi acesta un lucru rau, insa cu siguranta doamnele si domnisoarele cu numele Stefania isi doresc sa primeasca si ele de ziua numelui…flori.


Femeile cu numele de botez Stefania sunt persoane sincere, pozitive, hotarate si foarte atente la detalii, motiv pentru care va recomand sa le daruiti buchete sofisticate, cu forme bine definite si in culori puternice, dar armonioase.

Iata 3 propuneri cu care nu veti da gres

Buchet de Amarilis rosu si trandafiri ivoire

Buchetele cu Amarilis sunt ideale pentru femei sofisticate, pretentioase, greu de impresionat, care apreciaza combinatiile indraznete mai mult decat pe cele clasice. Alaturarea trandafirilor ivoire creeaza un contrast dulce si degaja entuziasm si o stare de bine.

Buchet cu trandafiri roz si orhidee vanda

Orhideea vanda este o specie de orhidee rafinata, cu nuante de albastru-mov intens, a carei frumusete te copleseste si te uimeste de la prima vedere. Astazi, orhidele vanda sunt considerate flori de lux sofisticate, care atrag atentia in orice buchet din care fac parte si se disting de alte flori prin splendoare si delicatete.

Combinatia cu trandafiri roz pune in valoare delicatetea orhideelor vanda, iar buchetul este o adevarata declaratie de stil si eleganta.

Buchet Candoare, cu multe flori si culori pale

Este un manifest pentru delicatete si sensibilitate, foarte potrivit pentru o tanara Stefania timida, dar fascinanta prin ingeniozitate si inocenta.
Combinatia de minirosa albi, trandafiri albi, lisianthus mov, eringium albastri si verdeata decorativa emana energie pozitiva si sinceritate.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea