Financiar

#Expertul Acasa.ro # Marius Focsa #business consultant

Expertul Acasa.ro, Marius Focsa, business consultant

Expertul Acasa.ro, Marius Focsa, business consultant

Cei 15 ani de experienta antreprenoriala si peste 10 ani in domeniile financiar-contabil si fiscalitate m-au determinat sa pun bazele Chronax. In calitate de economist specializat in management integrat, diploma obtinuta in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, am condus in perioada 2003-2005 o companie importanta in piata de telefonie mobila din Romania, dealer national al Vodafone. Din aceasta pozitie, am obtinut rezultate remarcabile, compania condusa de mine reusind sa ocupe locul 1 in segmentul meu de piata.

In ultimii 6 ani, am ocupat functia de director executiv si manager al departamentului financiar-contabil din cadrul Metropolitan Grup, companie situata in topul furnizorilor de servicii privind proiectarea si implementarea managementului fluxului de documente catre institutiile publice de stat si private si am condus echipa de proiectare a Sistemului de Arhivare si Managementul Fluxului de Documente pentru Primaria Sectorului 3 in perioada 2008-2009, 2009-2013.

Inclinatia mea multidisciplinara m-a determinat sa accesez noi provocari in domeniile conexe specializarii de baza, iar in anul 2011 am finalizat stagiul de pregatire pentru obtinerea nivelului de expert accesare fonduri de coeziune si evaluator proiecte cu finantare europeana organizat A.R.A.C.I.S - Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior si C.NF.P.A

Mai mult, in calitate de expert accesare fonduri europene nerambursabile, am condus si finalizat cu succes doua proiecte de investitii in domeniul fabricarii mobilierului in Judetul Ilfov si Bucuresti, proiecte aflate in prezent in al doilea an de implementare

In urma acreditarii ca expert fiscal, indeplinesc in prezent functia de consultant pentru sase companii multinationale ce activeaza in domenii diferite (media, medicina, publicitate etc.) si pentru 20 de IMM-uri. De asemenea, am participat ca membru in comisiile de expertizare si reorganizare juridica si de management pentru un numar de sase mari companii, procedee declansate in urma declararii insolventei. O parte din aceste companii, activeaza pe piata investitiilor imobiliare si in domeniul retailerilor de electronice.

In paralel, experienta mea s-a imbogatit prin participarea in comisii de expertiza financiar-contabila si audit pentru mai multe proiecte cum ar fi: Verificarea legalitatii derularii acordului cadru de reparatie si intretinere drumuri piblice in orasul Buftea si Auditarea si reorganizare directiei de taxe si impozite locale judetul Ilfov si realizarea noului sistem de management al fluxului de documente.

Date de contact:

Marius Focsa

Head of Tax

Membru CCF, APEC

Mobil: 0733.052.340

E-mail: marius.focsa@chronax.ro

Tel./fax: 021-667.05 63/07.77

Web: chronax.ro

Articole scrise de Marius Focsa

  •  
  •  
Marius Focsa