Financiar

#Info Point gratuit #asistenta juridica #audit si expertiza contabila #accesare de finantari

Expertul Acasa.ro, consultantul Marius Focsa: Cum te poate ajuta primul Info Point gratuit pentru afaceri

Pentru prima data in tara noastra, antreprenorii romani vor avea la dispozitie un birou de consultanta gratuita, Info Point-ul Chronax, in care acestia vor fi intampinati de o echipa pluridisciplinara ce ii va consilia in definirea si abordarea problemelor specifice.

Ideea unui Business Info Point s-a nascut din dorinta de a oferi servicii competitive la nivelul celor oferite de marile companii de consultanta insa accesibile oricarei societati, indiferent de marimea si valoarea sa financiara.

Mi-am propus ca prin acest proiect sa raspundem nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor. Echipa de specialisti pe care o conduc ofera servicii de asistenta juridica, audit si expertiza contabila, contabilitate si fiscalitate, salarizare si resurse umane, accesare de finantari.

Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa ofere consultanta de specialitate atat tinerilor intreprenori care cred in ideile lor, dar nu stiu cum si cu ce resurse sa le dezvolte, cat si celor care vor sa treaca la un nou nivel in afacerea lor sau sa depaseasca un impas si, nu in ultimul rand, business

Info Point-ul Chronax isi propune sa fie un suport specializat pentru investitorii straini care aleg Romania.

Echipa va fi disponibila in Info Point-ul Chronax de luni pana vineri intervalul 9:00 – 18:00 si sambata intre 9:00 – 15:00, nefiind necesara o programare prealabila pentru o discutie cu unul dintre specialisti.

De asemenea, daca aleg sa treaca la implementarea solutiei optime alese pentru ideea lor impreuna cu echipa noastra si achizitioneaza un pachet de servicii contabile pe 2 ani, noii antreprenori beneficiaza de infiintarea gratuita a unei firme.

Info Point-ul este situat in Ansamblul Doamna Ghica Plaza, Corp 1, Parter.

Marius Focsa

Head of Tax
Membru CCF, APEC
Mobil: 0733.052.340
E-mail: marius.focsa@chronax.ro
Tel/Fax: 021-667.05 63/07.77
Webchronax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Marius Focsa

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea