Financiar

#avocat #expert acasa.ro #Andrei Barbulescu

Expertul Acasa.ro Andrei Barbulescu, avocat

Expertul Acasa.ro  Andrei Barbulescu, avocat

Sunt avocat in cadrul Baroului Bucuresti din anul 2003. In cei peste 10 ani de exercitare a profesiei de avocat am dobandit o vasta experienta profesionala atat in domeniul consultantei juridice, cat si al reprezentarii clientilor in fata instantelor de toate gradele din Bucuresti si din tara, activand cu rezultate notabile in domeniul dreptului comercial, civil, administrativ, muncii si penal.

Incepand cu anul 2012, prin deschiderea unui sediu secundar in municipiul Buzau, mi-am extins activitatea profesionala, preluand o serie de angajamente, atat pentru clienti persoane fizice, cat si juridice, la instantele sau parchetele ce functioneaza pe raza judetelor Buzau, Ialomita, Prahova si Galati.

Pe fondul implementarii procesului de mediere in materie litigioasa, in anul 2013, am devenit mediator autorizat, iar in prezent sunt si vicepresedinte-fondator in cadrul Asociatiei Mediere fara Frontiere. Profesia de mediator o exercit, ca partener-fondator, in cadrul Societatii de mediatori RBNO si Asociatii.

In anul 2014, am infiintat propriul birou de practician in insolventa, reusind sa furnizez cu profesionalism, atat clientilor, cat si partenerilor cu care colaborez, o gama cat mai extinsa de servicii cu caracter juridic.

Date de contact:

Cabinet Avocat Barbulescu Andrei

Tel.: 0720.038212, 0731.30.79.70

Fax: 0238.712.977

E-mail: avocatbarbulescu@gmail.com

Sediu principal: Bucuresti, Bd Ghe. Sincai nr. 9, bl. 3, sc. C, ap. 15, Sect. 4

Sediu secundar:
Buzau, Str. Ana Ipatescu nr. 2.

Articole scrise de Andrei Barbulescu

  •  
  •  
Andrei Barbulescu