Familie & Relatii

#psihologie #expert acasa.ro #Bernard M Tatomir

Expertul Acasa.ro, Bernard M Tatomir, psiholog clinician si psihoterapeut

Expertul Acasa.ro, Bernard M Tatomir, psiholog clinician si psihoterapeut

Cu totii speram la o viata mai buna, la o viata fericita. Si totusi asta nu se intampla intotdeauna, sunt lucruri care par sa ne stea in cale. Viata ne tot pune in fata cu noi provocari. Sunt trairi care nu iti dau pace si de multe ori te impiedica sa te bucuri de prezent.  Sentimente ca teama, neincrederea in sine si in ceilalti, framantarile de zi cu zi, dar si marile alegeri ale vietii, regretele, frica de a pierde viata si toata agoniseala ei, gelozia care uneori pune stapanire pe tine. Iti propun o experienta noua care te poate ghida pe linia unei dezvoltari armonioase, prin activarea resurselor personale si regasirea sensului in cadrul unui proces terapeutic unificator si reintegrator al personalitatii.
 
 
Sunt psiholog clinician si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Terapia cognitiva este o modalitate de a vorbi despre legaturile dintre modul in care ne gandim, cum ne simtim si cum ne comportam.  Aceasta in special se concentreaza pe idei care sunt nerealiste. Acestea submineaza de foarte multe ori increderea in sine si ne face sa ne simtim deprimati sau anxiosi.  Privind acest aspect incerc sa lucrez in diferite moduri de gandire si comportament, care la randul lor te pot ajuta sa faci fata mai bine situatiilor care iti creeaza disconfort. Premisa de baza a terapiei cognitiv- comportamentale este faptul ca modul in care gandim despre evenimentele din viata noastra determina modul in care ne simtim.  

 

Activitate profesionala

  • Psiholog clinician - Psihoterapeut in probleme de familie, cuplu, adulti, adolescenti. Consiliere psihologica.
  • Activitati psihologice si consiliere la Clinica Pragul Alb si Institutul de Relatii Umane.
  • Experienta in lucrul cu adolescentii (conflicte cu parintii, timiditate, agresivitate, abuz de substante, dependenta de calculator, dificultati de relationare, absenteism, randament scolar scazut). Realizarea si organizarea de activitati sociale, implicare activa la Institutul de Relatii Umane in desfasurarea programelor derulate.
 

Servicii oferite

Psihoterapie individuala si consiliere individuala, Psihoterapie pentru parinti si copii/adolescent, Tulburari de comportament alimentar, Tulburari depresive, Dezvoltare personala, Terapia ticurilor si tulburarilor comportamentale.

Psiholog cu drept de libera practica in:
  • Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala
  • Psihologie Clinica

Cursuri si seminarii

  • Curs de formator de formatori acreditat de CNFPA.
  • Formare profesionala in terapia Cognitiv-Comportamentala la AHPCC.
  • Curs de evaluare si interventie in Tulburare Stres Posttraumatic.
  • Curs seminar - Inteligenta Emotionala cu Daniel Goleman.
  • Curs de analiza si evaluare comportamentala - Academia Romana.
Date de contact:
Bernard M Tatomir
Telefon:  0727.058.770

Articole scrise de Bernard M Tatomir

  •  
  •  
Bernard M Tatomir