Familie & Relatii

#Angela Frunzoi #expert acasa.ro #coach #psihoterapie

Expertul Acasa.ro, Angela Frunzoi, psihoterapeut & coach

Expertul Acasa.ro, Angela Frunzoi, psihoterapeut & coach

Sunt psiholog-psihoterapeut, practicant autonom in specialitatea psihoterapie integrativa. De asemenea, sunt coach si trainer.
 

Ce este si ce nu este psihoterapia?

Voi incepe cu ce nu este, pentru a continua intr-o nota pozitiva si constructiva...

Psihoterapia nu este: o pastila, bagheta magica, enciclopedia sfaturilor bune, pentru nebuni, spalare de creier, pentru oricine sau pentru toata lumea.

Psihoterapia este pentru cine constientizeaza ca are o problema sau o situatie mai sensibila la care este dispus sau dornic sa lucreze, constientizeaza ca are nevoie de un ajutor specializat si este dispus sa apeleze la el, constientizeaza ca este nevoie si este dispus sa investeasca in asta.

Psihoterapia este un proces.

Definitia termenului din perspectiva care ne intereseaza este: prefacere, transformare succesiva, progresiva. De aici reies anumite caracteristici care definesc procesul psihoterapeutic: se deruleaza pe parcursul unei perioade de timp, necesita perseverenta, consecventa, care construiesc o anumita secventialitate.

Psihoterapia este deci un proces avand ca scop vindecarea, regasirea, resemnificarea, auto-actualizarea, evolutia personala. Psihoterapia este un proces individual si individualizat.

Mai multe despre mine si serviciile pe care le ofer gasiti pe blogul meu.


Motto:
Cu cat vom raspunde mai frumos si mai autentic la intrebarea "ce ne defineste ca oameni?", cu atat vom fi mai buni si lumea in care traim de asemenea.

Date de contact:
Angela Frunzoi
Psihoterapeut-Integrativ
Coach & Trainer
Tel.:
0744.63.94.57
E-mail: angela.frunzoi@gmail.com

Articole scrise de Angela Frunzoi

  •  
  •  
Angela Frunzoi