Familie & Relatii

#psiholog #expert acasa.ro #psihoterapeut #lavinia albescu

Expertul acasa.ro, psihologul Lavinia Albescu

Expertul acasa.ro, psihologul Lavinia Albescu

Sunt psihoterapeut specializat in terapii scurte ericksoniene si hipnoza clinica, si psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica. Sunt membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana si psihoterapeut acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie.

Am drept de libera practica si in alte domenii ale psihologiei: psihologia muncii si organizationala, si psihologia transporturilor. Pregatirea mea profesionala cuprinde printre altele si cursuri de consiliere dedicate persoanelor dependente de alcool, consiliere pre si post avort si consiliere decizionala; sunt psiholog certificat in aplicarea si interpretarea testului Rorschach (testul petelor de cerneala).

Cred in folosirea combinata a tehnicilor interactive si a celor orientate pe obiective si solutii, integrez metode si tehnici complementare pentru a oferi o abordare adaptata nevoilor fiecarui client. Serviciile mele au ca scop oferirea de sprijin si feedback, pentru a ajuta clientii sa treaca eficient prin provocarile care le apar in viata. Cu intelegere si caldura lucrez cu fiecare persoana pentru a o ajuta sa isi descopere punctele forte si pentru a atinge nivelul de dezvoltare pe care si l-au propus.

Practic psihoterapie, consiliere si life coaching in cabinetul individual de psihologie din Str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel (fosta Str. Borzesti), Nr.15, Bl.A40, Sc.B, parter, Timisoara. Prin consilierea online ma adresez in mod deosebit romanilor care locuiesc in alte tari si care prefera un psiholog care vorbeste romaneste.Vorbesc limba engleza fluent, limba romana este limba mea nativa si am abilitatea de a relationa cu populatiile multiculturale.

Lavinia Albescu
//www.reshapeyourlifecounseling.com
E-mail: lavinia@reshapeyourlifecounseling.com
Telefon: 0762175170



 

Articole scrise de Lavinia Albescu

  •  
  •  
lavinia