Familie & Relatii

#primavara #natura #dragoste #pasiune #fantezii #plimbari

Expertul Acasa.ro, psihologul Keren Rosner: Primavara, emotiile revin. 6 moduri de a te reindragosti

Primavara este anotimpul perfect pentru a-ti reinnoi existenta sau pentru a-ti regasi iubirea, simplu, doar sa iti deschizi inima. ”Inima” are nevoie de stimulente, ispite, jocuri. Natura prinde viata, acesta este un timp favorabil pentru a improspata si aerisi camerele interioare ale inimii noastre. Cum faci asta? Sugerez sa incepi din dormitor.

1 Parfumeaza dormitorul, deschide ferestrele, lasa lumina sa “spele” camera, sa aduca caldura si confort. Nu uita, dormitorul este sanctuarul dragostei, nu doar camera de somn. Rearanjeaza obiectele, adauga un parfum placut, pune buchete de flori parfumate.

2 Fa-ti bagajul si pleaca intr-un loc in mijlocul naturii. Primavara este scurta, profita de ea. Nu trebuie sa fii un calator pasionat, dar este revigorant sa privesti natura cum reinvie, sa mirosi parfumul pomilor infloriti si sa admiri culorile florilor si iarba proaspata care apar in decorul stins al iernii. Priveste apusul asa cum faceai odata... pasiunea este starnita si poate aduce o noapte fierbinte mai ales daca rezonezi cu natura.

3 Asa cum soarele mangaie, cum il doresti pe fata ta, pe mainile tale, cum iti incalzeste corpul, asa sa oferi si sa primesti atentie, mangaieri, tandrete din partea partenerului. Plimba-te, ia o cafea pe o terasa si priveste-ti partenerul in ochi asa cum faceai la inceput. Zambeste mai mult, chiar daca la inceput nu pare sa ai un motiv special. Deschide-ti inima!

4 Incearca sa reinnoiesti nuantele erotice. Ai impresia ca totul este la fel? Nu! Poti schimba foarte usor daca ai curajul si intentia sa faci ceva nou. Imagineaza-ti ca vrei sa scrii un roman de dragoste cu pasaje erotice. Joaca rolul personajului principal, apoi invita-ti partenerul sa continue urmatorul capitol. Timiditatea sau vinovatia nu-si au rostul, povestile vor starni dorinta si imaginatia va dezvalui fanteziile fiecaruia... pune-le in practica! Barierele emotionale se vor rupe si veti trai ceva special.

5 Sa ne amintim ca partea instinctuala se trezeste primavara, astfel barbatii incep sa observe mai atent femeile, iar femeile incep sa se faca mai atragatoare. Priveste-te in oglinda si admira-te, aranjeaza-te mai indraznet. Reimprospateaza-ti garderoba, cumpara-ti un fard nou. Iti va aduce un plus de energie si incredere. Arata-te mai insistent in raza vizuala a partenerului intr-un mod provocator. Flirteaza cu el, incita-l!

6 Primavara ii face pe oameni mai veseli, mai deschisi, mai pozitivi. Impartaseste bucuria cu alti oameni. Aceasta atitudine este autogeneratoare de buna dispozitie este prielnica iubirii si reindragostirii.

Incearca si tu!

Keren Rosner

Psiholog, psihoterapeut

//www.mentarex.ro/

Telefon: 0723 495380

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Keren Rosner