Familie & Relatii

#psiholog Elena Done #Elena Done #expert acasa.ro #psihologie

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Bine ne-am gasit! Sunt Elena Done, psiholog clinician avizat de Colegiul Psihologilor din Romania, trainer si psihoterapeut in  psihodrama clasica moreniana.

In momentul de fata lucrez cu copii, adolescenti si adulti, individual sau in grup.  Mereu am fost pasionata de lucrul cu oamenii, de a patrunde in universul interioar al fiecaruia, sa descopa acel ceva aparte, natural, autentic specific fiecaruia.

De fiecare data ascult cu placere povestile de viata si cred cu tarie, ca oricat de complicata este o situatie garantat exista drum de intoarcere si/sau loc de mai bine, dar cu o conditie,  sa existe VOINTA si rabdare pentru vindecare si revenire/integrare a schimbarii !  

Pentru mine, metoda psihodramatica este o metoda care mi se potriveste “manusa” atat datorita formarii profesionale de sociolog si psiholog, dar si ca pespectiva de lucru. Faptul ca aceasta metoda presupune lucrul in grup, dar si individual imi este favorabil pentru ca permite o privire/analiza a inividului de la micro la macro si de la macro la micro, adica atat la nivel individual (terapie individuala),  cat si ca individ in grupul de terapie (terapie de grup)/organizational/social (sociodrama).

Daca simti ca te pot ajuta cu ceva, te astept sa ma contactezi!

Articole scrise de Elena Done

  •  
  •  
Elena Done