Familie & Relatii

# resurse interioare #psiholog Elena Done

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Descopera-ti resursele interioare si invata sa le folosesti in favoarea ta!

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Descopera-ti resursele interioare si invata sa le folosesti in favoarea ta!

Sunt foarte multe motivele pentru care ajungem sa pierdem contactul cu propriile resurse sau chiar sa ne autosabotam atunci cand vine vorba despre realizarea unui plan.

In copilarie, resursele sunt la maximum de potential, dar cu cate dintre acestea ramanem in contact pana la varsta maturitatii? Este copilul incurajat si stimulat sa se dezvolte sau “corectat”, “educat” pentru a corespunde tiparelor de viata in care trebuie sa se incadreze?

Indiferent de varsta, stimularea creativitatii si spontaneitatii reprezinta o modalitate eficienta de a ramane in cotact cu propriile resusrse interioare.

Atunci cand ne aflam in fata unui blocaj emotional nu pierdem doar resursele din situatia repectiva, ci ne sunt afectate stima de sine, curajul, perceptia asupra propriului potential, fapt ce ne influenteaza si ulterioarele situatii similare in fata carora ne putem afla.

Atunci cand ne confruntam cu un blocaj interior si, oricat ne-am stradui nu gasim solutii, cel mai la indemana este sa solicitam ajutorul cuiva in masura sa ne ajute, astfel accesam resursele din exterior.

Se spune ca pentru orice problema exista minim 3 solutii, iar tot ce trebuie sa facem este sa incercam sa privim situatia din cat mai multe perspective.

Daca si tu esti interesat de dezvoltare personala, vrei sa te cunosti, sa te intelegi si sa devii TU, atunci acest workshop este pentru TINE.

Te invit la workshopul de dezvoltare personala, unde vom accesa resurse pe care nici nu te gandeai ca le ai si le poti folosi in favoarea ta.

De ce sa participi

  • Daca simti adesea ca desi te straduiesti, este ceva care te impiedica sa realizezi ce iti propui
  • Daca uneori viata iti pare nedreapta
  • Daca ai simtit ca ceea ce traiesti este prea mult
  • Daca crezi ca norocul este ceea ce iti lipseste

Beneficii:

  • Iti permiti ca adevarul subiectiv sa fie cel care conteaza
  • Descoperi si alte perspective de abordare ale situatiilor cu care te confrunti
  • Accesezi resurse noi
  • Iti explorezi propriile ganduri, emotii si trairi
  • Cunosti oameni noi, si resurse noi!

Cum se desfasoara: Vom lucra in grup, prin metode psihodramatice. Locurile sunt limitate!

Cine sunt eu? Numele meu este Elena Done psihoterapeut cu formare in psihodrama clasica moreniana, psiholog clinician, trainer.

Imi place foarte mult sa ascult, sa privesc, sa observ oamenii, sa descopar acel univers interior, autentic plin de resurse.

Cand: Sambata 10.03.2018 orele 9:00 – 19:00

Unde: Bucuresti

Investitia ta: 150 lei / persoana (participantii primesc un voucer in valoare de 10% valabil pentru urmatoarele workshop-uri). 

Sursa foto: globalnews.ca

  •  
  •  
Elena Done