Familie & Relatii

#dezvoltare personala # dezvoltare profesionala #Creative Trainer #expert acasa.ro #marian enache

Expertul Acasa.ro, Marian Enache, Creative Trainer

Expertul Acasa.ro, Marian Enache, Creative Trainer

Cuvantul care descrie cel mai bine munca lui Marian Enache timp de aproape 25 de ani este „eclectic”. Dupa 8 ani de profesorat in licee bucurestene si aproape 2 ani de… nopti petrecute in redactia de stiri a Radio Romania Actualitati, el trece la creatia publicitara, unde va urca de la copywriter junior la director de departament.

In calitate de consultant independent la Fundatia Soros participa la sute de ore de seminarii si ateliere despre pedagogii alternative si politici educationale, apoi face studii post-universitare de Comunicare si Relatii Publice.

In cei 15 ani de publicitate se formeaza la numeroase conferinte si training-uri pe diverse teme, iar in 2010 devine trainer acreditat CPPC. Detine premii la concursuri internationale de publicitate si a castigat Premiul pentru cel mai bun scenariu de scurt-metraj, oferit de HBO Romania la TIFF 2011. Din 2012 se pregateste in scriere dramatica si actorie, in cadrul Scrie despre Tine.

Anul 2014 marcheaza intoarcerea usoara a lui Marian la dragostea dintai – profesoratul –, dar intr-o alta forma: ca trainer in cursuri de dezvoltare personala si profesionala, proprii sau in colaborare. Desigur, nu o va trada nici pe a doua – scrisul –, pe care-l va duce mai departe ca dramaturg si copywriter.
 

Date de contact:
Marian Enache

Creative Trainer
E-mail:  ianenache@gmail.com

Articole scrise de Marian Enache

  •  
  •  
Marian Enache