Familie & Relatii

#expert acasa.ro # Dona Sasarman #Life Coach

Expertul Acasa.ro, Dona Sasarman, Life Coach

Expertul Acasa.ro, Dona Sasarman, Life Coach

Cred cu tarie in desavarsirea fiintelor umane. De aceea creez, dau sens si viata cuvintelor, echilibru si gasire de sine oamenilor. Am gasit ghidare in psihoterapie cognitiv-comportamentala, dar mai ales in NLP (stiinta a comportamentului uman) si metoda resonanz® raspandita in Europa de Institutul Kutschera din Austria. Astfel ca, in termeni formali, sunt NLP si Life Coach si parcurg formarea Master Coach NLP Resonanz®.

 

Ofer sesiuni individuale de life coaching si coaching transformational (fata in fata sau pe skype), workshop-uri de dezvoltare personala, precum si constientizare si calauzire prin articolele impartasite pe lifeavenue.ro.

Cea de-a doua renastere interioara m-a indrumat catre o misiune asumata tot mai constient: ghidarea celorlalti, prin empatie, expertiza si eficienta, catre descoperirea de sine, depasirea limitarilor si extinderea capacitatii de autoexpresie, in viata personala si in cea profesionala.

De obicei las experientele si constientizarile oamenilor sa vorbeasca pentru mine: “Nota maxima pentru ceea ce reusesti sa trezesti in oameni: puterea de a vedea doar partea plina a paharului" (Anca Oroian).

“Am primit raspunsuri la intrebari pe care le aveam in mine de mult timp” (Andra Diaconescu).

„E un proces motivational de trezire, de identificare a resurselor proprii. Acum ma vizualizez altfel, scap de limitari. stiu incotro sa ma indrept” (Andrei Fulop).

In procesul de coaching, individual sau de echipa, folosesc instrumente clasice de coaching, tehnici din NLP, Constelatii Sistemice, hipnoterapie ericksoniana, terapie Gestalt, Time Line Therapy, Emotional Freedom Technique si super-learning. Astfel, conduc oamenii spre darurile care exista deja in ei si asteapta sa fie descoperite. Le sunt ghid in vindecarea ranilor si renuntarea la concepte negative. Le ofer resurse si instrumente pentru a-si face subconstientul aliat.

Ii indrum sa perceapa lumea prin toate simturile si sa-si construiasca reprezentari interioare care ii sustin. Provoc mintea sa-si vizualizeze prezentul si viitorul exact asa cum l-a proiectat in imaginar si sufletul sa-si asume bucuria de a trai, aici si acum.

Date de contact:

Dona Sasarman

Life Coach NLP Resonanz®

dona@lifeavenue.ro

Website: www.lifeavenue.ro

Articole scrise de Dona Sasarman

  •  
  •  
Dona Sasarman