Familie & Relatii

#Antonia Georgescu #expert acasa.ro #NLP Master Practitioner # life coaching

Expertul Acasa.ro, Antonia Georgescu, master trainer

Expertul Acasa.ro, Antonia Georgescu, master trainer

Sunt fondatoarea proiectului "antrenor de viata", cu o experienta profesionala de peste 20 de ani. Am absolvit Institutul Bancar Roman si am lucrat in domeniul financiar, fiind si expert contabil, insa de mai bine de 10 ani am facut o schimbare de cariera, axandu-ma pe consultanta si dezvoltare personala.

Sunt NLP Master Practitioner acreditat din 2009 de catre Institutul Richard Bandler, co-creatorul metodei de programare neuro-lingvistica (NLP) si trainer autorizat in Romania din 2011.

De-a lungul carierei mele, in calitate de speaker si master trainer, am sustinut numeroase cursuri de Life Coaching si citire si invatare accelerata, atat pentru persoane interesate de perfectionarea vietii personale, cat si pentru companii interesate de imbunatatirea eficientei in munca si cresterea vanzarilor. Am studiat, aplicat si am talentul de a transmite mai departe in forma cat mai accesibila o multitudine de informatii variate: de la tehnici de NLP la cunostinte de feng shui, de la cursuri de autocunoastere sau citire si invatare rapida pana la astrologie chineza.

Domeniile sale de interes in afara vietii profesionale sunt fotografia, artele martiale, cursele de maraton si calatoriile. 

Articole scrise de Antonia Georgescu

  •  
  •