Casa

#electrocasnice #consum energie #electrocasnice mari

Specialistul Acasa.ro, Florentina Terziu: Ghid de inlocuire a electrocasnicelor mari din casa ta

Ca si comportament de consum, inlocuirea aparatelor electrocasnice mari se realizeaza, in general, la aparitia unei defectiuni a vechiului aparat, si nu din cauza uzurii morale a acestora. Nevoia pentru un astfel de produs conduce in mod automat la o planificare mai riguroasa a bugetului, la activitati de informare si de cautare in magazine si pe internet.

In functie de bugetul alocat, putem stabili principalele functii si atribute ale produsului dorit. Un nivel ridicat de performanta, peste media produselor similare de pe piata, va conduce automat la o crestere a costurilor.

Dimensiunile incaperilor locuintei si spatiul alocat pentru noua aparatura ar trebui sa fie, de asemenea, un criteriu de alegere al respectivului produs. Consumul redus de energie va reprezenta un factor asupra caruia eforturile de cautare ar trebui sa se concentreze, ca si beneficiu pe termen lung indiferent daca acest aspect ar putea avea o influenta asupra costului, in sensul cresterii.

Informatii asupra promotiilor existente pot fi obtinute si pe internet, indicata este insa cautarea directa in magazinele de specialitate, consultanta oferita la fata locului si posibilitatea obtinerii unor raspunsuri la potentiale intrebari.

Calitatea, marca si serviciile postvanzare vor reprezenta, de asemenea, factori care vor facilita procesul de decizie in ceea ce priveste o astfel de achizitie cu impact pe un termen mediu si lung.

Florentina Terziu

florentina_terziu@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea