Casa

#zugrav #informatii #pret #casa #administrator #renovare casa #firma specializata

Specialistul Acasa.ro, Florentina Terziu: Cum alegi zugravul potrivit

Pentru zugravirea casei, primordiala este stabilirea raportului optim intre calitate, pret si intervalul de timp pe care suntem dispusi sa il alocam. O importanta mai mare acordata unuia dintre aceste aspecte va conduce la necesitatea realizarii unui compromis in ceea ce priveste celelalte atribute. Asteptarile legate de un nivel redus al pretului va conduce la aparitia unor concesii in ceea ce priveste calitatea sau intervalul de timp alocat lucrarii.

Referintele si recomandarile personale sunt o modalitate prin care putem obtine raspunsuri relevante si informatii cat mai complete in ceea ce priveste alegerea unui zugrav potrivit.

In aceasta categorie pot fi incluse si discutiile purtate cu o serie de administratori de bloc (acestia sunt deseori informati cu privire la desfasurarea unor lucrari similare in blocul in care locuiesc sau realizeaza la randul lor cautari similare pentru imobilul pe care il administreaza).

Un agent imobiliar, in cazul in care este prezent in cercul nostru de cunostinte sau de prieteni, poate solicita la randul sau, la cerere, informatii in acest domeniu diversilor proprietari de locuinte cu care interactioneaza.

Cautarile pe internet, urmarirea aprecierilor sau a eventualelor nemultumiri postate de catre alte persoane reprezinta, de asemenea, o sursa importanta de informatii in cautarile pe care le efectuam.

Pentru cerinte in ceea ce priveste un apect estetic mai deosebit si pentru lucrari de design mai dificil de realizat este importanta apelarea la serviciile unei firme specializate in acest domeniu.

Discutiile amanuntite purtate cu persoana cu care vom colabora ar trebui sa se refere la exprimarea specifica a asteptarilor pe care le avem si la stabilirea unui pret fix in functie de ampolarea lucrarilor pe care urmeaza a fi executate, includerea tuturor seviciilor necesare pentru evitarea unor surplusuri nejustificate ulterior.

Florentina Terziu

florentina_terziu@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea