Casa

#covor #curatare covoare #covor din lana #covor din blana #aspirare covor

Expertul Acasa.ro, Marius Alex Tudor: Spune-mi ce covor ai, ca sa-ti spun cine esti

Clasic, modern sau tranzitional - categoriile de covoare pe care le aveti in vedere atunci cand va decideti sa schimbati “decorul” in viata dumneavoastra. Ei bine, suntem convinsi ca aveti destule optiuni in ceea ce priveste transformarea casei dumneavoastra, astfel incat va propun o abordare atipica.

1. Fara indoiala, primul pas incepe cu “Mi-ar placea...”, insa niciodata nu suntem pe deplin siguri de ceea ce ne-ar placea cu adevarat.

2. V-ar placea un covor din lana, lucrat manual sau tafting (o imbinare perfecta intre un utilaj specific covoarelor “razboi de tesut” si lucrul manual).

3. V-ar placea un covor din blana naturala, piele naturala, matase naturala, rayon (matase artificiala) sau combinatii intre lana si matase, lana si blana naturala, lana si diferite insertii de cristale, parti metalice si bucati din lemn. V-ar placea un covor in functie de trafic astfel: cu cat are in compozitie mai multa lana, cu atat va fi mai rezistent la un trafic intens, mentinandu-si in timp aspectul original. Diferenta dintre un covor cu un trafic intens si unul cu trafic ponderat este data de pret. Practic, cu cat este mai utilizat, cu atat pretul covorului va creste.

Covorul isi exprima personalitatea in functie de caracterul “stapanilor”

Fara doar si poate, covorul este punctul de plecare in ceea ce priveste designul interior al unei incaperi. Practic, toate elementele care imbraca o camera sunt intr-un perfect dialog cu suprafata plana a incaperii.

Un exemplu in acest sens se refera strict la dimensiuni standard: daca intr-o camera de 3/5 acoperim cu un covor o suprafata de 3,68mp, atunci putem sa spunem ca ne-am incadrat intr-o marime standard utilizabila.

Mai mult decat atat, pentru o buna intretinere a covorului, trebuie sa avem tinem cont de urmatoarele aspecte:

1. Covorul se aspira frecvent cu o perie normala de la aspirator (exclus perie aspra). De exemplu, un covor din lana, lucrat manual, este mai usor vulnerabil in fata periilor aspre, ajungand in timp chiar la degradare.

2. In ceea ce priveste spalarea unui covor, recomandam curatatoriile ecologice: curatare pe baza de abur. Exclus aspiratoarele clasice.

3. Un covor de lana, lucrat manual, nu se bate niciodata.

Va asteptam in unul dintre showroom-urile noastre pentru o experienta ca de poveste. Odata ce ati pasit in lumea noastra, nu aveti cum sa nu reveniti. Pentru inceput, accesati-ne site-ul www.rugvity.ro si restul va veni de la sine.

Date de contact:

Marius Alex Tudor 

Sales Manager

RugVity Home

Showroom Baneasa

Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44

Web: rugvity.ro

Tel: 0752.054.207

E-mail: sales-baneasa@rugvity.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Marius Alex Tudor

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea