Casa

#prezentare #design interior #covoare #Marius Alex Tudor

Expertul Acasa.ro, Marius Alex Tudor

Expertul Acasa.ro, Marius Alex Tudor

Din cele mai vechi timpuri, covoarele au infrumusetat orice spatiu, indeplinind, pe langa functiile sale practice, si roluri simbolistice, cum ar fi cele de rugaciune, in religia musulmana. Cu toate astea, fie ca le numim accesorii decorative, fie ca ne raportam la ele ca la niste elemente esentiale in designul interior, covoarele au proprietati care le fac sa fie utile. Pe langa faptul ca protejeaza pardoseala, izoleaza termic si atenueaza zgomotele, acestea se diferentiaza intre ele, in functie de tipul fiecaruia.

Unul dintre micile secrete ale confectionarii unui covor 100% manual este dezvaluit printr-un joc de cuvinte, numit “patina timpului”. Luxul asociat astazi covorului persan se afla in contradictie cu inceputurile sale modeste, de pe vremea triburilor nomade, din Persia. In felul acesta, covorul reprezenta in trecut un element de izolare termica. Renumita “patina” este definita printr-un periaj abraziv accentuat asupra planului covorului, creand astfel impresia de invechit si, implicit, ridicand covorul la rang de arta.

Fara doar si poate, covorul este punctul de plecare in ceea ce priveste designul interior al unei incaperi.  Va invitam la noi in showroom pentru a avea o discutie tehnica cu unul dintre specialistii nostri, pregatiti special pentru a va oferi cele mai bune produse si cele mai utile sfaturi despre personaliatatea viitorului covor, si pentru a pleca acasa satisfacuti de alegerea facuta.

Doar la RugVity o sa descoperi istoria din spatele covoarelor expuse.

Date de contact:

Marius Alex Tudor 

Sales Manager

RugVity Home

Showroom Baneasa

Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44

Web: rugvity.ro

Tel: 0752.054.207

E-mail: sales-baneasa@rugvity.ro

Articole scrise de Marius Alex Tudor

  •  
  •  
Marius Alex Tudor