Casa

#decoratiuni #design #mobila vintage #decoratiuni vintage #mobila comanda #decoratiuni craciun #cadouri craciun #ornamente craciun

Expertul Acasa.ro, Margit Karacsony, designer mobila: Idei inedite pentru ornamente si cadouri de sarbatori

Nu mai este mult pana la Craciun, iar pregatirile este bine sa le incepti cat mai devreme. Astazi va propun cateva ornamente cu aer vintage, sic, care vor face cu siguranta diferenta.

Magazinele s-au umplut deja de oferte de ornamente de craciun, dar acest lucru nu inseamna ca anul acesta vei gasi ceva diferit fata de anii trecuti. Conditia unor sarbatori unice este sa-ti pui imaginatia la bataie, sa te "ametit" de combinatii de culori si texturi neasteptate. Iata cateva idei care iti vor schimba cu totul atat perspectiva asupra decoratiunilor, cat si lookul casei. 

1. Bradutii vintage. 

Nu ai spatiu suficient, dar totusi vrei sa te lasi cuprins(a) de spiritul sarbatorilor? Atunci iti recomand cateva variante de braduti care vor atrage privirile fara sa ocupe insa jumatate din camera. In plus, ornamentele propuse de Deco Vintage sunt realizate din lemn masiv, antichizate si customizate dupa dorinta fiecarui client. 

2. Decor multifunctional. 

Daca te gandesti ca decorurile de Craciun sunt trecatoare, atunci exista solutii pentru a putea folosi piesele respective si in restul anului.De exemplu, poti comanda cateva polite pe care sa le montezi in forma de brad pe un perete. Odata luate decoratiunile de Craciun de pe polite, acestea isi vor recapata aspectul pur practic. De asemenea, poti pune in camera copilului si nu numai o etajera in forma de brad, care, de sarbatori, poate "gazdui" jucarii de sezon, iar in restul anului chiar carti sau alte obiecte preferate ale celui mic. 

3. Mizeaza pe unic. 

Decorurile nonconformiste, create manual, din materiale naturale, sparg rutina asa cum nu vor reusi sa o faca niciodata ornamentele de serie de la magazin, pe care le vei regasi cu siguranta si in casa prietenilor tai. Fie ca le creezi manual, fie ca le achizitionezi de la ateliere de mobila pe comanda, cu siguranta nu dai gres.

                                     

Daca aveti intrebari sau doriti mai multe modele de decoratiuni de Craciun, ma puteti contacta la adresa contact@decovintage.ro

Va astept si pe pagina noastra de Facebook Deco Vintage sau pe site-ul Deco Vintage

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Margit Karacsony

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea