Casa

#Bunastare Matinala #Cutia cu Transformare #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Schimbarea incepe din tine! Innoieste energia care te inconjoara cu un obicei NOU!

Luna Februarie este luna cu cea mai mare putere de innoire spirituala. Este luna in care asiaticii sarbatoresc Anul Nou Chinezesc, iar noi, romanii, ne pregatim de intampinarea primaverii si primenirea noastra. De aceea, pana la Mosii de Iarna – adica pana pe 5 martie – chemam preotul sa ne innoiasca energia casei, sa purifice casa de tot ce a fost nefast si sa ne dea un suflu nou si puternic pentru anul in curs.

Astazi vreau sa deschidem impreuna Cutia cu Transformare, pentru ca viata ta sa devina un mod de percepere armonios a tot ce te impresoara. Iti propun un obicei care iti va schimba radical modul de a simti si implicit te va face sa vezi ca energia din jurul tau poate fi pusa in slujba ta chiar de catre tine!

Feng Shui inseamna tradus literal APA SI VANT, in esenta, Feng Shui reprezinta un mod de viata traita in armonie. Omul se afla intre cer si pamant, facand legatura dintre acestea prin fiinta sa.

Inainte de toate omul este o fiinta spirituala. Stiinta Feng Shui a studiat timp de mii de ani fenomenul armonizarii evenimentelor, oamenilor si lucrurilor care ne inconjuara.

Un simplu exercitiu iti poate aduce in fiecare zi clipa de fericire de care cu totii avem nevoie pentru a putea trece cu fruntea descretita peste orice obstacol.

Te provoc sa exersam impreuna acest exercitiu zilnic. Mi-ar placea sa-mi povestesti ce ai simtit dupa ce ai experimentat rezultatele acestei “clipe” alocate TIE.

Iata ce beneficii iti aduce exercitiul de “Bunastare Matinala”:

  • te ajuta sa iti recapeti increderea in fortele proprii;
  • te ajuta sa valorifici fiecare experienta traita si sa apreciezi evenimentele ce apar in viata ta;
  • vei putea atrage oameni noi pe langa tine…care iti pot aduce noi oportunitati de dezvoltare;
  • te ajuta sa vezi partea plina a paharului atunci cand intampini obstacole in implinirea dorintelor tale;
  • iti ofera o stare interioara buna, care iti faciliteaza atragerea energiei pozitive si benefice pentru tine;
  • ajuta la imbunatatirea relatiilor tale cu cei ce te inconjoara, fiind un magnet pentru atragerea celor ce iti pot transmite din pozitivitatea lor;
  • te va ajuta sa privesti fiecare clipa ca fiind o treapta catre reusita si o experienta ce trebuie traita;
  • reprezinta un mod de atragere a armoniei in viata ta si multumire pentru ceea ce reprezinti tu.

Gaseste-ti un loc confortabil in casa sau la birou. Asaza-te intr-o pozitie in care sa poti respira profund, fara constrangere. Relaxeaza-te! Respira lent, profund, alunga orice gand. Mintea ta percepe acum doar inspiratia aerului si expiratia acestuia. Respira lent, profund! Cu fiecare inspiratia atragi liniste, pace, lumina, iar fiecare expiratie elibereaza tensiune, stres, griji. Mintea ta este libera de orice gand. Auzi doar sunetul respiratiei tale: inspiri: liniste, pace, lumina; expiri: tensiune, stres, griji. E momentul sa aduci catre tine perfectiunea energiei creatoare:

SPUNE:

Multumesc pentru aceasta zi minunata,

In fiecare zi ma simt din ce in ce mai bine

Iubesc tot ce ma-nconjuara!

Multumesc pentru aceasta zi minunata!

Este important sa repeti aceste cuvinte simple de minim trei ori si sa le spui cu CREDINTA! Gandeste-te: 3 minute pentru bunastarea TA! Incepe din luna februarie si energia pozitiva te va insoti in permanenta!

Vei vedea efectele foarte curand! Te rog impartaseste cu noi experintele minunate pe care le vei trai incepand din momentul in care te-ai hotarat sa exersezi exercitiul de “bunastare matinala” zilnic.

Pentru ca stiu ca ai nevoie de evolutie spirituala si acest exercitiu reprezinta doar un inceput al transformarii tale, descopera aici catre mai multe detalii de cum iti poti modela viata prin Feng Shui!

Sursa foto: mnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea