Casa

#Apa bani #Feng Shui bani #prosperitate #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum sa iti inmultesti banii folosind puterea elementului Apa

Lipsa banilor este o problema pe care o regasim in viata tot mai multor oameni si pe care societatea a inceput sa o constientizeze mai mult, cautand solutii si remedii care sa le inlocuiasca sau sa le imbunatateasca acest neajuns.

Interesul acordat acestui subiect m-a motivat si pe mine, maestru Feng Shui, sa vin in ajutorul tau si al altor persoane care doresc sa atraga prosperitatea in viata lor cu ajutorul artei Feng Shui.

Va voi prezenta cateva sfaturi pentru a va imbunatati situatia financiara cu ajutorul elementului Apa.

Locuinta ta…. Doar un camin sau casa care iti atrage oportunitatile de a face bani?

Locuinta ta reprezinta mediul in care petreci cel mai mult timp, fiind normal ca energia existenta in acest loc sa te influenteze negativ sau pozitiv, in functie de modul in care iti este amenajata casa.

Elementul Apa este recomandat atunci cand doresti sa atragi inmultirea banilor in viata ta.

Daca iti doresti sa atragi prosperitatea si bogatia, este bine ca in zona de Nord a casei tale sa pui un obiect de culoare albastra pentru a potenta energia financiara. Ai grija… existenta unui anumit element de culoare rosie pozitionat gresit poate atrage efectul invers.

Ma afecteaza tablourile din casa?

Raspunsul la aceasta intrebare este da. Daca iti doresti sa atragi bogatie este bine sa folosesti tablouri ale caror imagini sa semnifice apa, obiecte ondulate si forme rotunjite.

Simti ca iti pierzi banii fara sa constientizezi cand se intampla acest lucru?

Vezi daca nu cumva in casa ta sunt tevi, calorifere sau robinete care “picura”. Daca se intampla acest lucru, indicat este sa le repari pentru a evita si scurgerea (“picurarea”) energiei banilor din viata ta.

Daca ai in casa apa statuta este recomandat sa o inlocuiesti cu un acvariu cu pesti sau cu o fantana, pentru a permite energiei apei sa circule si sa atraga siguranta financiara in viata ta.

Afacerea imi este influentata de elementul apa?

Clar. Zona de Sud – Est a locuintei tale semnifica norocul pe care tu il ai in afacerile pe care le desfasori. Asaza “elementul Apa” (sub forma de remediu) in aceasta zona pentru a-ti potenta norocul in afacerea ta.

Biroul imi poate influenta situatia financiara?

Este indicat sa iti amenajezi biroul dupa regulile Feng Shui. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa modifici totul. Amplasarea remediior , a obiectelor si a culorilor specifice elementului apa in zona corecta iti poate asigura o crestere substantial a existentei banilor in viata ta.

Sursa foto: returnofkings.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea