Casa

#data nunta feng shui #data nunta #nuntamariajcasatorie

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Multe cupluri moderne sunt de parere ca selectarea unei zile bune pentru casatoria lor, in functie de sfaturile Feng Shui, este mai mult un zvon si aleg sa respinga traditia. Dar, dintr-o perspectiva Feng Shui, importanta alegerii unei zile de bun augur este foarte apreciata si folosita.

In Feng Shui, norocul tau personal depinde de Feng Shui-ul parintilor pana in ziua in care te casatoresti. Acesta este motivul pentru care auzi cum norocul oamenilor se schimba dramatic dupa ce ei taie “nodul” ce ii leaga.

Unii oameni devin foarte bogati dupa ce se casatoresc, chiar daca parintii lor nu sunt foarte bogati. Unii oameni devin foarte fericiti dupa ce se casatoresc, chiar daca au avut copilarii nefericite.

Pe de alta parte, exista si persoane care pierd tot ceea ce au avut inainte de casatorie.

Asa ca, atunci cand se alege data casatoriei, este bine sa se aleaga o zi care sa maximizeze sansele de reusita si de fericire in cuplu.

Pentru a se stabili o zi fasta este recomandat sa se consulte o agenda Feng Shui, care inglobeaza datele de bun augur ale intregului an pentru toate tipurile de ocazii, cum ar fi casatoria, inceperea unei afaceri etc.

Selectarea anului, lunii si a zilei incepe cu determinarea semnului din zodiacul chinezesc al mirelui si al miresei.

Cel mai bun an pentru casatorie este un an care se potriveste cu animalul pe care il reprezinta (mireasa sau mirele), fiind mai bine de stabilit cu semnul zodiacal chinezesc al celui care este principalul intretinator al cuplului.

Daca nu te poti casatori intr-un an care este benefic pentru animalul pe care il reprezinti tu sau viitorul sot/sotie, poti selecta un an care este benefic pentru animalul care este aliat zodiacal.

Daca nu se poate stabili ziua nuntii intr-un an benefic aliatilor zodiacali, poti sa incerci un an care cade sub incidenta prietenului secret – pentru mireasa sau pentru mire.

A se evita sa se stabileasca data nuntii intr-un an al animalului de conflict pentru ambii miri.

O casnicie plina de armonie!

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea