Casa

#simboluri Feng Shui #feng shui cariera #phoenix #feng shui #Trigrama CHIEN

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Atragerea oamenilor de sprijin si ajutor in viata ta

Potenteaza puterea norocului mentorilor si atrage in acest fel oamenii care sa iti ofere sprijin si care iti sunt de ajutor in viata ta. Nu subestima niciodata importanta consolidarii zonei mentorilor pentru a-ti atrage noroc si ajutor atunci cand ai nevoie de el.

Simbolul Dragonului este foarte puternic

Pune o imagine cu Dragon pe masa sau dulap, in partea de est a biroului tau de lucru sau in zona de studiu, astfel incat sa te poti bucura de “respiratie cosmica pretioasa Dragonului”.

Phoenix-ul pentru oportunitati de succes

Simbolizeaza primirea oportunitatilor care aduc succes si prosperitate.

Pune un remediu cu phoenix in coltul de Sud al biroului, casei sau in partea din fata casei sau a biroului.

Activeaza toate simbolurile pentru protectie

Inceperea carierei prin captarea atentiei unui director sau a unui mentor are si un dezavantaj, in sensul ca te poti transforma, involuntar, intr-o victima in cadrul politicii existente in birou. Pune o pereche de caini fu la usa de la intrare pentru a te proteja impotriva luptei de putere corporativa si pentru a nu deveni o victima involuntara la locul tau de munca.

Trigrama CHIEN iti aduce ajutor puternic

Atunci cand te inconjori cu trigrama CHIEN, atragi energie pretioasa yang, deoarece este trigrama finala yang. Exista mai multe moduri de ralizare a unei camera pline de energie CHIEN, care va atrage oameni puternici si de sustinere in viata ta. Poti sa iti sculptezi trigrama CHIEN in biroul tau.

Utilizeaza Nord-Vest pentru a atrage norocul patronului

Activeaza zona de Nord-Vest folosind imparatul din jad cu soare si luna. Poti pozitiona in aceasta zona si o imagine cu un lant muntos pentru a simboliza pamantul, deoarece pamantul produce metal.

Sursa foto: armazendeideiass.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea