Casa

#simboluri vindecare #Antahkarana vindecare #febg shui #Antahkarana #vindecare

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Antahkarana – Un puternic simbol de vindecare, usor de utilizat

In scopul vindecarii, tibetanii au facut camere la lumina lumanarilor, in care au plasat un bol oval mare, umplut cu mai multi inci de apa, ceea ce reprezinta apele vietii.

In centrul apei, este amplasat simbolul Antahkarana, realizat, de obicei, din argint. Un perete este din cupru lustruit, lustruirea creand o oglinda de vindecare, un alt perete este impodobit cu picturi reprezentand alte simboluri de vindecare. “Vindecatorul” mediteaza pe simbol folosind concentratia lui sau a ei pentru a uni energiile simbolului cu cel al persoanei ce necesita vindecare.

Simbolul Antahkarana creeaza o energie care are un efect direct asupra aurei umane, ajungand direct in puncte chakra in diferite moduri. Acest lucru depinde atat de marimea simbolului cat si de modelul creat prin simbol. Imaginile, ce infatiseaza simboluri puternice, nu sunt nimic nou in aceste situatii. Este o practica veche care se regaseste in multe culturi. Meditatia Yantra, de exemplu, foloseste imagini vizuale pentru a ajunge la constiinta. Antahkarana este un simbol de vindecare si meditatie foarte vechi, care a fost folosit in China si Tibet timp de mii de ani. Simbolul este atat de puternic incat poate lucra independent de energia din exterior.

Cum functioneaza?

Interactioneaza direct cu aura si chakrele voastre; stie cum sa varieze efectul de vindecare in functie de ceea ce aveti nevoie in momentul utilizarii. Ca instrument de vindecare, ajuta la eliberarea de energie intr- o orbita microcosmica taoista, in procesul de creare a unei flux de energie pana in canalul principal al corpului si in josul canalului functional. Acest flux de energie are un efect de legare la pamant si curatire pe corp; activeaza chakrele, se vindeca organele asociate cu fiecare dintre chakre .

Energiile spirituale urca de-a lungul coloanei vertebrale, peste chakra coroanei, in jos prin partea din fata a corpului la chakra radacina si in spate din nou, in continua miscare in jurul lor. Acest flux de energie echilibreaza chakrele si previne acumularea excesiva de energie in oricare dintre chakre . Efectul este adesea revigorant , adaugand un impuls vizibil pentru vitalitatea cuiva. Acesta este efectul simbolului asupra chakrelor umane, care aduc vindecare si un puseu de crestere de vitalitate.

Cum ma uit la chakre...?

Pentru cei care nu stiu, imaginati-va ca chakrele sunt bateriile esentiale in corpul vostru, fiecare baterie fiind responsabila pentru incarcarea unui intreg departament. (Imagineaza-ti un supermarket cu sapte culoare de produse cu functii diferite: curatenie, alimente pentru animale, obiecte de bucatarie etc.). Lucrul extraordinar la aceste baterii este ca ele dureaza o viata si sunt reincarcabile. Asa ca chakrele sunt centre uimitoare de energii vindecatoare. Foarte multe terapii spirituale si cure folosesc sistemul chakra pentru a intineri corpul uman.

Variatii ale simbolului

Un simbol Antahkarana multi-dimensional, care la inceput arata ca un hexagon bi-dimensional cu trei 7 este in interiorul unui cerc. Acestea semnifica cele sapte culori ale curcubeului si cele sapte chakre .

Ca un cub 3 - dimensional , eficacitatea sa este imbunatatita considerabil ca aceasta evolutie de la 2 la 3 dimensiuni este ceea ce ajuta constiinta de a avea acces la sinele superior .

Cum sa beneficiem de simbolul Antahkarana?

Ca remediu folosit impotriva bolilor, simbolul este cel mai eficient.

Antahkarana lucreaza direct asupra vortexurile energetice subtile ale corpului uman.

Plasarea simbolului in orice camera sau spatiu este de obicei suficient pentru a genera un mediu fara boala liber. Simbolul nu poate provoca daune cum functioneaza direct prin sinele superior. Obiectele plasate intre doua dintre simbolurile Antahkarana vor fi curatate de energie negativa. Plasarea versiunilor masculine si feminine ale simbolului pe un perete va genera puterea de a neutraliza orice fel de energie negativa.

Simbolul Antahkarana va neutraliza, energia negativa, care poate fi colectata in elemente, cum ar fi bijuterii sau cristale, pur si simplu prin plasarea obiectului intre doua simboluri. Simboluri plasate sub saltele si mese de masaj sau scaune au un efect foarte pozitiv asupra somnului.

Doar culcat pe simboluri timp de trei minute si se vor inversa polii magnetici ai corpului, instantaneu reechilibrand punctele chakra. Aceasta este ceea ce face ca oamenii atenti si concentrati, spre deosebire de sentimentul de apatie, oboseala si somnolenta.

Apa poate fi purificata in noua minute prin plasarea pe simbolul Antahkarana. Orice fel de contaminare radioactiva sau de alt fel este indepartat. Si, dupa cum corpul uman este compus in principal din apa, simbolurile functioneaza in acelasi mod pe corp. In cazul in care energia trebuie sa fie concentrata pe un loc mic, utilizati unul dintre colturile simbolului si apasati-l pe zona timp de trei minute.

Ideal pentru meditatie

Antahkarana este un instrument valoros pentru meditatie, datorita calitatilor sale 3 D. Folosirea regulata a simbolului genereaza o mai mare claritate interioara.

Aceasta ajuta mintea sa mearga mai adanc in subconstient, si, prin urmare, cu mult imbunatatirea rezultatelor din meditatii, afirmatii si vizualizari.

Meditatia se face uitandu-te direct, dar usor pe simbolul, permitand gandirii constiente sa derive si sa prinda contur. Dupa cum te relaxezi, ai putea experimenta schimbari subtile la nivel dimensional si poti experimenta mai multe tipuri de viziuni in interiorul sau in jurul simbolului. Acest lucru are un efect puternic asupra mintii, sporind claritatea ei, dar, deasemenea, determinand si o relaxare profunda.

Daca ati pus deoparte zece minute pe zi pentru a medita la Antahkarana, se crede ca imunitatea merge in sus si nu se va imbolnavi, constitutia ta devine mult mai puternica.

Psihicul se va dezvolta in curand intr-un comportament calm, sugestiv pentru un sentiment de pace si securitate. In cazul in care simtiti o senzatie care zboara care te deranjeaza, trebuie doar sa deschizi instantaneu ochii si sa vina inapoi pe pamant.

Cu toate acestea, meditatia Antahkarana nu ar trebui sa fie vazuta ca o modalitate de relaxare; in schimb, ar trebui sa fie utilizata pentru a imbunatati sanatatea si puterea corpului.

Sursa foto: mundorgonita.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea