Casa

# culori toamna #decor toamna #perne-fantezie

Expertul Acasa.ro, designerul Mioara Stoenica: Decorul casei in culorile toamnei

Culorile toamnei, cel mai glorios sezon al naturii, cu misterul transformarii si frumusetea lumii vii, sunt o nesfarsita sursa de inspiratie pentru crearea unui interior cald, in care sa te cuibaresti si sa te bucuri. Culorile frunzelor care ingalbenesc, maronurile profunde, paletele de burgundi si pruna, nuantele de ruginiu si orange-uri intunecate sunt culori de pamant pe care cei mai multi oameni le doresc in jur in mod continuu. Aluziile la culorile naturale ale cerului, apei, pamantului si soarelui aduc pace si armonie majoritatii oamenilor fie mental, fizic sau in mod inconstient. Folositi-le deci cu incredere in decorarea interioarelor. Vor fi cu siguranta o binecuvantare pentru orice casa!

 

Aduceti spectacolul naturii in propria casa

Indrazniti sa aduceti in case ceva din spectacolul naturii: accente intalnite in frunze, la fructele de padure, in accente ale lemnului. Incercati sa puneti pe un perete o culoare de toamna care va atrage, de exemplu, culoarea dovleacului copt, cum este peretele din imaginea de mai jos. Va fi o placere de fiecare data cand veti intra in camera. Pernutele-fantezie in culorile toamnei, ca si tesatura fotoliului de langa semineu si florile completeaza frumos compozitia.

 

Culorile toamnei incalzesc

 

Culorile toamnei incalzesc spatiile mari sau mici. In exemplul acesta, unde culorile se combina intr-o armonie ametitoare si senzuala, se simte din plin atmosfera de toamna.

 

Subtil

 

Pe masura ce sezoanele se schimba, de la culorile stralucitoare ale verii, toamna pare ca un sezon care cheama spre calm, spre un somn dulce pe o canapea confortabila intr-o dupa-amiaza racoroasa. Cu cateva pernute si un covor in nuante de galben, orange stins, salvie, cu un buchet de flori de sezon, interiorul casei va putea trece fara efort la atmosfera de toamna.

 

Interes vizual dramatic

 

Intr-un colt al camerei, puteti adauga o piesa de mobilier sau un decor viu colorat, cum ar fi o masuta de cafea sau un corp de biblioteca, pentru un efect puternic.

 

Contemplatie si melancolie

Intr-o camera luminoasa cu peretii albi si pardoseala ciocolatie, culorile pamantului aduc pace si seninatate: flacara vie a focului, frunzele ruginite din vaza, pernutele rosu stins cu iz oriental, toate indeamna la contemplatie si melancolie.

"Toamna, sezonul abundentei este primavara iernii"

Henri de Toulouse-Lautrec

Date contact:

Mioara Stoenica

Telefon: 0723 376 276

E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Web: mioarastoenica.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mioara Stoenica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea