Casa

#draperii #scaune #oglinzi #glamour #lampadare #masute #decor hollywoodian

Expertul Acasa.ro, designerul Mioara Stoenica: Adoptati stilul glamour, cu tuse de decor hollywoodian

Stilul glamour inseamna a crea contrast, pastrand o atmosfera relaxanta. Un interior in stil glamour, bine compus, are o stralucire aparte, este seducator si fascinant. Materialele luxoase, ca marmura, pielea naturala, catifeaua si cristalul, sunt cu lacomie imbratisate de acest stil extravagant.

Mobilierul

Asociati mobile excentrice sau in tonuri neutre si pale, alegeti materiale luxoase, precum catifeaua sau marmura in incaperi simplu mobilate, sau faceti asociatii neasteptate de mobilier, pentru un efect interesant.

Camuflati cotidianul

Creati ambianta si surpriza in acelasi timp utilizand draperii luxoase din catifea sau matase, colorate sau cu motive geometrice sau florale, pentru a disimula dezordinea cotidiana din dressing, birou, rafturi etc.

Melanj de materiale si texturi

Pentru o eleganta moderna si glamour, melanjati: mobile lucioase si argintii, elemente din otel, mici mobile din acrilic, oglinzi si materiale textile din matase.

Tapet pretios

Tapetul da intotdeauna un aspect glamour si vizual unei incaperi, mai ales daca este dintr-un material pretios. Limitati-l doar la un perete sau un colt din camera pentru un plus de efect. Motivele mari, auriul, argintiul sau culorile blande constituie un bun fundal.

Joc de lumini

Lampadare stil anii ‘50, lustre in stilul secolului al XIX-lea, globuri italiene contemporane isi au toate loc in stilul glamour. O lampa impozanta instalata intr-o incapere va avea un efect surprinzator si imediat.

Confort si eleganta

De la fotoliile moderne XXL, aurii sau argintii inspirate din silul baroc pana la canapelele gigant albe sau acoperite de materiale colorate si stralucitoare, glamourul modern inseamna confort si eleganta.

Iata si trei elemente pe care le puteti adauga in interiorul dumneavoastra pentru o atmosfera glamour.

Oglinda, oglinjoara…

Oglinda joaca un rol de starleta in locuintele din Hollywood. Mobilierul acoperit cu oglinzi se gaseste acum peste tot, ceea ce face ca stilul glamour sa fie mai simplu de abordat ca niciodata. Cu putina indemanare si rabdare puteti si singuri realiza o astfel de mobila. Ce star ar suporta o incapere fara stralucirea unei oglinzi?

Acrilicul, pentru un glamour subtil

Acrilicul este un material strasnic, desi subapreciat, care poate crea un glamour subtil. Scaune, accesorii si mici masute exista pentru orice buget. Folosite cu inspiratie pot avea un efect surprinzator.

Albul, element forte

In completarea oglinzilor, si culorilor palide, folositi cu incredere albul pentru: covoare cat mai mari si pufoase, tablii de pat capitonate, fotolii confortabile si paturi moi ca niste norisori. Toate vor adauga cu succes la nota glamour.

In concluzie, chiar si cu un buget mai strans, o mobila personalizata printre obiectele de serie poate face diferenta si transforma monotonia in inovatie si originalitate.

Date de contact:

Mioara Stoenica

Tel. 0723 376 276

E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Web: mioarastoenica.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mioara Stoenica