Casa

#martisoare handmade #martisoare unicat #quilling #martisoare #1 martie

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Quilling sau cum sa oferi martisoare unicat celor dragi

Anul trecut am vrut sa fiu originala si sa fac martisoare handmade personalizate, unicat, folosind tehnica quilling, pe care sa le ofer, in locul "chinezismelor ieftine” regasite pe toate tarabele. In acest fel, am ajuns sa fac aproape 600 martisoare! Cu putina inspiratie si cu un mimin de cunostinte despre aceasta tehnica, pot rezulta martisoare foarte reusite!


Eu am facut si brose quilling, care, acoperite cu adezivul pentru tehnica servetelului, s-au intarit si au putut fi purtate fara frica ca se vor strica (sunt totusi din hartie!).



 Si, pentru fetite mai mici, am facut pentru martisor, magneti de frigider cu broscute, libelule, fluturasi, pisicute, soricei, melci, floricele, curcubee…la fel si acestea acoperite cu acelasi adeziv, pentru rezistenta!

Ce va trebuie?

Un ac de quilling, despre care v-am mai povestit  in alt articol, lipici solid, cartoane colorate sau simple, fasii de hartie colorata, snururi de martisor si un capsator, rabdare si inspiratie. Iar daca doriti sa faceti si brose, mai puneti pe lista si adeziv pentru servetel (sau aracet care devine transparent dupa uscare) si ace pentru  brosa (agatatori).

Ca sa mearga treaba mai repede, faceti ca mine: mai intai o groaza de piese (picaturi, cercuri inchise/deschise, ochisori, frunze, patrate, ovale etc.), apoi cu materie prima din plin, trec la creatie, lipindu-le direct pe carton, daca nu sunt din cele care se pot purta!

Nu este greu… si este chiar distractiv!

Date de contact: 
Mihaela Vulpe
Web:
 vulpeacofetar.blogspot.ro
E-mail: 
mihaelavulpe75@gmail.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mihaela Vulpe

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea