Casa

#expert acasa.ro #casa #Mihaela Vulpe #abilitati practice

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe

Sunt economist ca specializare, analist ca functie, dar dorinta mea din copilarie, care nu s-a dus odata cu ea, a fost sa ma fac invatatoare!

Astfel ca, atunci cand, dupa ce am aruncat o vorba, oferindu-ma sa tin o ora de abilitati practice la clasa fetei mele celei mici, Lavinia, iar doamna invatatoare m-a invitat, n-am stat pe ganduri niciun pic! M-am dus cu inima stransa (si cu plasa plina de hartiute colorate taiate), la gandul ca poate nu o sa ma descurc cu cei 30 de nazdravani de clasa a III-a.

Asta se intampla in 2012. De atunci, colegii Laviniei au devenit copiii mei de suflet, care ma asteptau (va spun fara falsa modestie) de fiecare data cu mare bucurie si cu un mare regret cand cele doua ore se scurgeau asa rapid! Si mai mult decat atat, am ajuns sa fac abilitati practice si la o clasa zero si la o clasa de-a V-a.

Nu stiu daca v-ati simtit vreodata si obosit si reconfortat in acelasi timp... asa ma simteam eu dupa ce terminam orele si o luam incet spre locul meu de munca (platit). Toata zumzaiala copiilor care intrebau de toate si ma chemau la fiece colt de banca sa le arat, sa-i ajut, sa-i laud se ducea in adancul sufletului meu, lasand deasupra o mare liniste si unmare zambet, care nu se ducea asa usor.

In peregrinarile mele pe net, in cautare de tehnici handmade noi, pe care sa le “predau” la clasa la ora de abilitati practice am descoperit Quilling, aceasta tehnica minunata.

Date de contact:
Mihaela Vulpe
Web:
vulpeacofetar.blogspot.ro
E-mail:
mihaelavulpe75@gmail.com

Articole scrise de Mihaela Vulpe

  •  
  •  
Mihaela Vulpe