Casa

#mobila lemn #mobilier dormitor #mobila comanda # deco vintage #masa toaleta

Expertul Acasa.ro, Margit Karacsony: Masa de toaleta - de ce toate femeile trebuie sa aiba una

Vrei ca locuinta ta sa aiba o amprenta cu adevarat personala? Atunci ai de facut un singur lucru: nu uita sa incluzi in decorul casei o masa de toaleta. Toate femeile au nevoie de una, asa ca, daca este una cu stil, vei obtine un dublu avantaj, practic si estetic. 

Nu te mai ingramadi langa iubitul sau sotul tau in baie dimineata ca sa te machiezi. Nici nu mai sta pe coltul patului sa-ti aplici cum trebuie pudra. Vei fi mult mai eficienta si, in plus, te vei simti ca o adevarata diva daca ai un spatiu numai al tau in care sa faci toate aceste ritualuri de frumusete, atat de dragi unei femei. 

Intr-adevar, alegerea modelului potrivit nu este un lucru de neglijat, asa ca te sfatuiesc sa-l alegi in functie de personalitatea ta, dar si de decorul casei. Iata 3 tipuri de mese de toaleta care, credem noi la Deco Vintage, ca satisfac orice exigenta: 

1. Inspiratie frantuzeasca vintage 

Caracterizat prin ornamente, onduleuri, multe sertare, feronerie antichizata, culori indulcite - cum ar fi de exemplu culoarea untului, olive pal, bleu ciel sau roz, verde pierdut intr-un alb laptos - acest model se potriveste firilor romantice, pasionate de povestile mobilierului antichizat, care s-ar integra perfect la curtile boieresti sau chiar regale daca ar putea calatori in timp. 

Aceasta piesa de mobilier este usor de integrat aproape in orice decor, mai ales in cele cottage, romantice, shabby chic, cottage chic. Daca esti adepta stilului eclectic, atunci vei vedea armonie in diferentele dintre piesele pe care le ai deja. 

2. Decorul minimalist 

Daca esti o fire mai pragmatica, dar totusi nu-ti place stilul masculin al liniilor perfect drepte, atunci iti recomand o combinatie intre acestea. Astfel, o masa de toaleta cu mai multe sertare - ca sa fii cat mai organizata -, cu o impletire de linii drepte si curbe - in zona picioarelor -, cu manere ingropate sau antichizate, dar in culori sobre - argintiu, cupru, negru - este perfecta pentru tine. Culorile recomandate: natur, alb, albastru sau verde profund, chiar un galben pai. Asa vei avea o pata de culoare, care iti va oferi confortul necesar. Daca alegi culorile mai tari, evita sa pui masa de toaleta intr-un loc in care iti va distrage atentia cand te pregatesti de somn. Amplaseaza piesa fie in lateralul patului, fie intr-o alta incapere - cum ar fi un hol generos sau chiar in baie, daca spatiul iti permite. 

 

3. Stilul aristocrat 

Destul de apropiat de cel de inspiratie frantuzeasca, acesta va avea detalii mai accentuate, iar cea mai importanta diferenta vine din curbele mai pronuntate si finisajele pretioase. Astfel, o masa de toaleta pentru persoane care isi doresc un decor sofisticat va avea finisaje pictate aurii sau bronz, mici detalii sculptate, dar si manere sau butoni care dau senzatia de pretiozitate. Neaparat langa o astfel de masa de toaleta trebuie sa ai un fotoliu in acelasi stil. In plus, daca in cazul celorlalte stiluri te poti juca putin cu forma oglinzii, in acest caz oglinda trebuie sa fie neaparat ovala. 

Daca doriti mai multe detalii, modele sau preturi, ma puteti contacta pe adresa margit@decovintage.ro. De asemenea, va astept si pe site-ul nostru, DecoVintage.ro, dar si pe pagina noastra de Facebook, aici


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Margit Karacsony

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea