Casa

#focul faimei #apreciere feng shui #coltul pentru faima #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum sa atragi aprecierea celor din jurul tau

Simti ca esti neapreciat si ca eforturile tale nu sunt recunoscute in cariera ta? Daca ai o cariera in care faima, recunoasterea si o buna reputatie sunt esentiale pentru reusita si succesul tau, iti ofer mai jos cateva sfaturi practice pe care sa le poti pune in aplicare pentru a atrage "aprecierea" celor din jurul tau pentru eforturile pe care le depui in cariera.

Ai grija ca “focul faimei sa arda luminos” prin energizarea elementului foc din S, coltul faimei.

Una dintre cele mai simple si mai eficiente metode este de a folosi lumini deschise – spoturi luminoase, candelabre de cristale si lumini sclipitoare.

Luminile semnifica energie yang valoroasa, aceste lumini fiind deosebit de puternice si utile in atragerea energiei benefice. Doar ai grija ca aceste lumini sa fie de culoare alba, galbena sau rosie, care sunt culori yang, si sa nu reprezinte culorile yin, cum ar fi albastru sau negru.

Culoarea rosie este eficienta in activarea “factorului de recunoastere”.

Obiecte de zi cu zi care au culoarea dominanta rosu pot fi amplasate in aceasta zona. Aceste obiecte pot fi reprezentate de catre decoratiunile interioare, tapiterie, draperii si covoare cu nuante de rosu.

De asemenea, poti utiliza “obiecte” ale elementului foc pentru a energiza faima din coltul casei tale.

Un semineu este un mod exceptional de a face acest lucru, iar efectele sale sunt evidente in special in timpul lunilor de iarna, cand exista foarte multa energie yin; in “perioada rece” este cea mai mare nevoie de energie yang care sa aduca veselie si lumina. In tarile tropicale, unde nu este practica amplasarea unui semineu, pot fi folosite alte obiecte care sa reprezinte elementul foc.

Din moment ce lemnul produce foc, in ciclul productiv, pot fi incorporate in decorarea interioara a camerei motive de foc sau de pamant, in partea de sud a casei sau in partea de sud a unei camere.

Elementul de lemn este cel mai bine stimulat cu plante, fie naturale sau artificiale. Conurile de pin, copacii bonsai sau alte plante pot fi folosite in acest scop.

De asemenea, poti aprinde lumanari rosii, sa atarni un tablou care are culoarea predominanta rosu sau o fotografie care sa aiba rama facuta din lemn, deoarece aceste lucruri sunt bune pentru potentarea elementului foc.

Sursa foto: karenrauchcarter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea