Casa

#floarea de lotus feng shui #vasul prosperitatii #simboluri Feng Shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Cifra 8 poate fi invocata foarte eficient prin afisarea unui set cu cele 8 simboluri de bun augur, atat de folosite si de populare printre budistii tibetani. Fiecare dintre cele 8 simboluri este asociat, de asemenea, cu o cifra de la 1 la 9 (excluzand numarul 5 care este semnificat prin simbolul Tai Chi de Yin si Yang).

Bannerul victoriei este simbolul ce aduce norocul si victoria asupra dusmanilor. Este recomandat acest simbol celor care lucreaza intr-un domeniu competitiv, in situatie de concurenta cu altii. Acest simbol face foarte bine celor a caror zi de nastere este 1.

Simbolul celor 2 crapi este aducator de noroc, abundenta si noroc urmasilor. Acest simbol este, de asemenea, privit de multi oameni ca un simbol protector. Ei vad pestii ca fiind un simbol de siguranta. In Thailanda, o tara unde sunt foarte multi budisti, simbolul pestilor este oferit copiilor pentru a-l purta ca talisman protector. Acest simbol rezoneaza putrenic pentru cei al caror numar de nastere este 2.

Vasul prosperitatii aduce norocul pacii si armonie in relatii si in interactiunile cu ceilalti. Acesta este un simbol pentru bunul mers al lucrurilor din viata ta si reducerea agravarilor. Vasul prosperitatii este unul dintre cele mai populare simboluri ale pacii si armoniei. Cel mai asociat numar cu simbolul vasului prosperitatii este 3.

Floarea de lotus este semnul puritatii si simbolizeaza puterea cea mai mare a motivatiei, aceea de reusita in fata celorlalti. Acest semn este strans aliat cu cifra 4 si poate insemna norocul de o viata de familie reusita.

Scoica este simbolul asociat cu vestile bune. Sunetul cochiliei transcende dimensiunile spatiului si timpului, fiind o reprezentare simbolica si a prosperitatii. Scoica rezoneaza cu numarul 6, oferind un canal catre dimensiunile celestiale.

Umbrela este semnul de protectie si este adesea asociat cu numarul 7, oferind protectie impotriva violentelor, oamenilor razbunatori si razboiului. Cand acest simbol este prezent in mediul tau, semnifica siguranta de la cei care ti-ar face rau. In Feng Shui, umbrela a fost mereu un simbol de protectie.

Nodul mistic este un simbol ce aduce fericire si prosperitate. Nodul mistic simbolizeaza o continuitate a tuturor lucrurilor bune care vin sa te faca fericit si multumit, iar acest lucru include prosperitatea, relatiile bune, dragoste si casnicie. Acest simbol este asociat cifrei 8.

Roata este un simbol ce semnifica norocul de intelepciune, care dezvaluie adevarata natura a realitatii, aducand fericire si extaz. Acest simbol este adesea asociat cu numarul 9, semnificand finalizarea tuturor lucrurilor.

Mai multe detalii despre cum sa-ti gasesti armonia prin feng shui, gasesti aici.

Sursa foto: fengshuibestbuy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea