Casa

#maestru feng shui #feng shui #Georgia Deaconu

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Credinta, Iubire, Curaj – iata viziunea mea asupra calatoriei existentiale. Am supravietuit provocarilor vietii prin CREDINTA, respir prin IUBIRE si merg inainte prin CURAJ.

 

Vreau sa-ti daruiesc din Iubirea mea si tie, ca si tu sa poti trece peste orice greutate cu Credinta si Curaj.

Acesta este modul de viata care m-a inspirat sa devin Maestru Feng Shui, sa pot la randul meu sa-i inspir pe altii catre calea echilibrului si armoniei. Rolul meu este sa te ajut sa-ti gasesti linistea interioara, sa-ti dobandesti echilibrul financiar, sa armonizezi lucrurile care te inconjoara si inca nu functioneaza in favoarea ta.

E important sa stim ca fiecare lucru, persoana si eveniment au o energie proprie, care intrand in contact cu noi ne pot influenta in bine sau ne pot crea situatii mai putin placute.

Stiinta Feng Shui vine in intampinarea dorintelor noastre de mai bine. Avem nevoie de mai mult timp valoros, de mai multa iubire adevarata, de confort financiar, de o cariera stabile. Feng Shui actioneaza pentru cei care vad, simt si cred ca tot ceea ce ne inconjuara este viu si ne influenteaza in egala masura.

Depinde de noi ce alegem – sa stim sa actionam in favoarea noastra sau sa traim ignoranti si sa ne intrebam de ce ni se intampla lucruri nefaste.

 

Experienta mea:

20 de ani de studii si practica in domeniul educatiei nonformale a adultilor, experiente spirituale multiple care m-au innobilat si imbogatit si cunostinte temeinice de Feng Shui – toate le pun in slujba ta pentru a te ajuta sa aduci prosperitatea pe plan sentimental, material, profesional, familial.

Practitioner Master in Feng Shui – expert format in scoala lui Lilian Too, cel mai mare maestu Feng Shui al secolului XXI.

 

Iata mesajul meu pentru tine:

Fii curajos, infrunta-ti temerile, trage cu ochiul la modelele de viata fericita din jurul tau si transforma-ti viata in manifestarea intentiilor tale de bine!

Ca prin minune, vei vedea cum prosperitatea va alerga sa te imbratiseze. Pentru asta ai nevoie sa actionezi, invartind cheia catre Universul perfect al vietii tale!

Articole scrise de Georgia Deaconu

  •  
  •  
 Georgia Deaconu