Casa

#priza #casa #lucrari #amenajarea casei # electrician #cauta electrician #electrician Bucuresti

Expertul Acasa.ro, Florentina Terziu: Cum alegi electricianul care sa nu-ti dea foc la casa

O lucrare de calitate si alegerea unui electrician potrivit reprezinta o garantie a evitarii unor cheltuieli nejustificate pe termen lung, de aceea, a selecta un bun profesionist in domeniu reprezinta un factor asupra caruia trebuie sa ne concentram cu cea mai mare atentie.

 

Electricianul potrivit trebuie sa beneficieze de o pregatire specifica in domeniul sau si sa posede un certificat de calificare in aria sa de activitate. Se recomanda, de asemenea, ca pentru lucrarile efectuate sa i se poata solicita un document care sa ateste garantia calitatii serviciilor oferite.

Indiferent daca lucrarile efectuate se refera la servicii de reparare si intretinere sau vor presupune inlocuirea integrala a instalatiei electrice, ele vor solicita un nivel inalt de profesionalism si atentie, deoarece orice greseala poate avea consecinte majore pe termen scurt sau lung. Atributele estetice vor reprezenta de asemenea un aspect esential care va trebui luat in considerare in cazul unor astfel de activitati. 

Beneficiarul serviciilor de imbunatatire/inlocuire a instalatiei electrice va trebui de asemenea sa dea dovada de o raspundere ridicata si sa nu fie dispus la concesii in ceea ce priveste calitatea lucrarilor, chiar in conditiile unui pret mai ridicat.

O recomandare ar fi purtarea unei discutii initiale in ceea ce priveste tipul de consumatori preconizati a fi utilizati ulterior pentru respectiva locuinta si dimensionarea instalatiei electrice in functie de necesitatile ulterioare, in vederea evitarii unei suprasolicitari a circuitului electric pe viitor. 

Discutii amanuntite vor fi purtate, de asemenea, si in ceea ce priveste pozitionarea intrerupatoarelor si a prizelor in locuinta amenajata, respectiv in ceea ce priveste modalitatea de legare la circuitul electric a fiecarui corp de iluminat in parte, in cazul spoturilor sau a candelabrelor.

Pentru lucrarile de instalatie electrica, detinerea unei truse de calitate ce poseda scule electroizolante si aparate de masura a tensiunii electrice va reprezenta o masura suplimentara de siguranta, alaturi de profesionalismul specialistului ales.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea