Astrologie

#femei zodii #energie feminina

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Zodia ta si energia feminina

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Zodia ta si energia feminina

Stiai ca decanul in care esti nascuta iti poate oferi trasaturi diferite ale feminitatii tale? Cand ne gandim la feminitate avem tendinta sa credem ca femeie este cea care debordeaza de frumusete, erotism si sensibilitate. Insa feminitatea difera de la zodie la zodie si chiar si de la decan la decan.

Astrologul iti poate oferi informatiile individuale si complete despre energia ta feminina, insa generalizand un pic, va propun sa va ganditi cum se face ca mama si fiica ale aceleiasi zodii sa fie uneori atat de diferite si sa aiba un alt gen de feminitate.

Cele mai inzestrate femei ale zodiacului sunt acelea nascute sub semnul Taur si Balanta. Ele sunt un etalon de feminitate, desi le putem deosebi in alte 6 forme diferite de energie feminina. Ele sunt cele care duc mai departe gena feminina si capacitatea de creatie puternica peste secole. Sunt cele mai fertile si cele mai binecuvantate sau norocoase.

 

La fel cum sunt si anumiti barbati care duc mai departe gena masculina in neamuri si in timp, respectiv Berbecul si Scorpionul.

 

Despre feminitatea fiecarei zodii voi asterne mai departe cateva aspecte pentru ca fiecare sa se recunoasca si sa se aprecieze mai mult in viitor.

 

Femeia Berbec se bucura de indrazneala si curaj, de initiativa si este competitiva sau chiar provocatoare, acida uneori. Ea te va motiva sau te va provoca.

 

Femeia Gemeni este definita ca energie feminina in a doua jumatate a vietii ei, initial fiind curioasa, baietoasa, masculina sau prea rationala, fugind din drumul iubirii. Ea este mai degraba o sora sau un prieten pana ce invata sa se lase condusa de feminitate si de placerea de a fi femeie. Ea te va rascoli.

 

Femeia Rac este materna, sensibila si grijulie. Ea se transforma cel mai usor in relatiile ei dupa nevoile emotionale ale partenerului si adesea este creativa, intuitiva. Ea oscileaza intre inactiune si intruzivitate. Ea te va sensibiliza.

 

Femeia Leu este o luptatoare orgolioasa care isi doreste putere prin relatiile ei. Ea ii trage dupa ea pe toti ai familiei si adesea este amazoana familiei. Ea te va controla.

 

Femeia Fecioara este pretentioasa si perfectionista, calda si devotata, dar una dintre zodiile care nu face compromisuri; chiar si cu riscul de a ramane singura. Este cea care isi reprima cele mai des sentimentele si refuleaza in munca. Ea te va invata.

 

Femeia Scorpion este cea mai erotica dintre noi, este gheisa horoscopului si cea mai misterioasa. Adesea ea este si in rolul amantei pentru ca nu este dintre cele mai sustinute in dragoste. Ea te va incita.

 

Femeia Sagetator este pasionala si directa, mereu determinata sa ajunga acolo unde isi doreste; singura sau in compania partenerului.

 

Femeia Capricorn are o energie calda in spatele multor ziduri pe care si le pune in timp. Ea este o luptatoare care va domina in cuplul ei pana ce va renunta la masti de dragul iubirii. Ea te va conduce.

 

Femeia Varsator este cea mai creativa dintre noi, cea mai extravagata si cea mai independenta. Ea te va motiva.

 

Femeia Pesti este emotiva, confuza si sensibila, ea isi doreste sa iti fie utila si adesea uita de energia ei feminina. Ea te va proteja.

Sursa foto: elisabethlmurray.wordpress.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog